Familieliv

Shopping, pluk selv og have hygge.

Endnu en weekend er snart overstået.

Vi har faktisk nået en del i denne weekend. Men det vigtigste må helt sikkert være, at vi endelig har været en tur i Tyskland og handle ind. Vi var simpelthen løbet tør for at alt det vi normalt handler i Tyskland.

Noget af det vigtigste var selvfølgelig mine elskede Pepsi Max…Jeg har de sidste par uger været nød til at købe mine Pepsi Max i de danske butikker. Det er ikke bare det, at de koster mere her i Danmark, men de smager altså også anderledes. Jeg ved ikke om det bare er min hjerne og smagsløg der synes det. Men det gør de altså – synes mig.

Vores børn savnede nok mest deres Nutella og Nesquik kakao. Især kakaoen til deres morgenmadsprodukter, som de spiser med mælk og kakao. Ved godt det ikke er mest normale, men det er normalt herhjemme.

Min mand har savnet Nutellaen til hans daglige franskbrødsmadder i madpakken. Det er altså ikke det eneste han spiser. Der ligger også 3 stykker rugbrød med pålæg. Jeg er også sikker på at sønnen, som kommer hjem fra efterskolen på lørdag, glæder sig over at der igen er Nutella på bordet.

Pluk selv

Vi har også været forbi Klinkby Jordbær og plukke lidt jordbær. Vi plukkede lige omkring 4 kg.

Egentlig så har vi selv jordbær i haven. Men det er en anden sort, som ikke er helt så tidlig moden. Om en uge så kan vi gå i gang med at plukke af vores egne jordbær. Vi havde dog lyst til jordbær, så derfor kørte vi ud og plukkede nogle hos Klinkby Jordbær. Det er rigtig hyggelig at gå og plukke sammen med familien. Der kan jo også små smages lidt på varerne imens der plukkes.

Vi fik selvfølgelig jordbær med fløde til eftermiddagskaffen og resten af jordbærerne er kommet i fryseren. Så kan de bruges til marmelade eller smoothies.

Have hygge

Søndag har vi brugt i haven. Vi har en køkkenhave, som jo skal soigneres ind i mellem. Ellers vokser ukrudten sig jo større end det vi ønsker vokser sig stort. I køkkenhaven i år har vi ikke så meget forskelligt – den består mest af jordbær, ærter og lidt gulerødder, samt forskellige krydderurter.

Jeg fik klippet hækken, mens manden soignerede køkkenhaven. Gym-tossen sprang på trampolinerne, og fodbold-tossen øvede sig i at jonglere og andre mærkelige øvelser.

Bagefter blev der hygget på et tæppe på græsset sammen med pigerne. Det er skønt bare at hygge i haven på en solvejrs dag som i dag. Der er så dejligt stille og fuld af fuglefløjt herude på bøhlandet. En af grunden til at jeg elsker at bo herude.

Læs også Idyl eller er det?

Jeg håber I alle har nydt weekenden for i morgen starter en ny uge. Som for mit vedkomne byder på 5 dagvagter i streg….Bagefter så starter ferien.

Læs også Tre generationer under et tag

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *