Familieliv

På den anden side..

Så er der ved at falde ro på hverdagen igen.


Alting har været forandret de sidste par måneder pga hele den her corona pandemi.

Her var børnene hjemme hele tiden og gik jo i skole online.  Vores efterskole søn var også hjemme. Faktisk var det en lidt hyggelig tid for børnene. De hjalp hinanden med de forskellige lektier og hyggede sig med boldspil i haven og selvfølgelig også på PS4’en. De havde rigtig meget kvalitetstid sammen.

Vi, voksne var jo på arbejde, helt som normalt igennem hele corona nedlukningen. Så de var home alone hver eneste dag. Det har i hvert fald givet dem et tættere bånd og en bedre forståelse for hinanden. Så Corona pandemien har ikke kun været en skidt ting. Nej, kvaliteten i at være sammen, som familie skal du ikke tage fejl af. Og det har da helt sikkert givet noget til mange familier.  Ligesom det har været en god ting for os.

Ingen fodboldkørsel eller gymnastikopvisninger. Sønnen hjemme. Vi har faktisk nydt det rigtig meget. Og sparet en hel del penge på brændstof, da vi jo var hjemme hele tiden.

Selvfølgelig har Lukas været træt af, at han ikke har kunnet være på efterskolen. Han var også rigtig glad for at komme tilbage igen d. 19. maj. Han virkede ikke, som om at han led under nedlukningen.

Back to normal

Men nu er vi så tilbage – stort set til normalen igen.

Fodboldtossen er snart færdig med hendes 8. kl og er derfor i gang med en masse prøver, da de skal have deres årskarakterer. Efter sommerferien skal hun fortsætte i 9. kl på skolen inden hun i 10. kl skal på efterskole.

Gymtossen afslutter hendes 5. kl. og skal efter sommerferie være hjælpetræner på et gymnastik hold. Noget hun glæder sig rigtig meget til og som har været et ønske et par år nu.

Lukas afslutter sit år på sin efterskole og starter på EUX landmand på Gråsten landbrugsskole efter sommerferien. Så han kommer lige hjem at bo hen over sommeren, for så at tage på kostskole efter sommerferien. Så vores “lille” dreng er stort set flyttet hjemmefra, og han bliver først 17 år til oktober. Jeg er dog helt tryg ved det, da jeg ved, at han godt kan klare sig selv.


Så nu er det snart ferietid for os. Hvilket bliver dejligt. For ud over corona nedlukningens påvirkning, så har vi desværre også mistet et meget elsket familiemedlem. Som vil blive savnet rigtig meget, og være i vores tanker resten af vores liv. Heldigvis har vi alle vores minder med os.


Annoncelinks:

På udkig efter gode oplevelser Go Dream.dk* eller DuGlemmerDetAldrig.dk*

Problemer med aflyste fly eller din rejse i sommer – så prøv at kigge på Flypenge.dk*

Mangler du et sommerhus til ferien Godsommer.dk*

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *