Tre generationer under et tag

Vi har valgt at bo på en lidt anderledes måde end så mange andre. Vi bor på en landejendom midt ude på bøhlandet sammen med mine forældre…. Altså ikke helt og dog. Vores ejendom er lavet om til to boliger. På under etagen bor mine forældre og på 1. sal bor jeg sammen med min familie. Sådan har vi boet i 10 år nu. Siden vores børn var helt små og de er i dag 11, 13 og 15 år.

Grunden til at vi tog dette valg var at min mand arbejdede meget og gør det til tider stadig. Men så kunne mine forældre hjælpe til med børnepasning osv. Dette har været helt fantastisk for børnene. Tænk sig at blive hentet ved bussen af bedstemor næsten hver dag og hver gang børnene oplevede noget – løb de ned og fortalte det med det samme til bedstemor og bedstefar.

Det skal lige siges at mine forældre stadig er på arbejdsmarked, så de har altså ikke stået til rådighed hele tiden.

Men det er virkelig fantastisk at bo på den måde og jeg kan kun anbefale det til andre. Hvis du/I går i disse tanke om at flytte sammen, så kan jeg kun sige bare spring ud i det.

Hvis du har spørgsmål til denne måde at bo på er du meget velkommen til at skrive en kommentar.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *