Samarbejde

Momwifenurse.dk er åben for et samarbejde – så hvis du finder siden relevant for dig eller dine produkter er du meget velkommen til at kontakte mig på mail@momwifenurse.dk

Reklame på Momwifenurse.dk

Der vil på bloggen være forskellige annoncer, dette er for at momwifenurse.dk kan løbe rundt og vedligeholdelses. Annoncerne kommer enten fra Google adsense eller fra Partner ads.

Det vil sige, at hvis du klikker og evt. køber noget, så tjener momwifenurse.dk en lille del af det du køber for. Men det betyder ikke noget for dig, som klikker og køber.

I mine indlæg vil der, hvis der er tale om annonce/reklame være markeret med en * ved linket. Samt der vil blive gjort opmærksom på at der er tale om annoncelink i begyndelsen af indlægget, hvis der er tale om et samarbejde. Jeg anbefaler kun produkter, steder osv, som jeg selv bruger og kan stå inde for. 

Er indlægget ikke markeret med annoncelink eller er der ikke en lille * ved linket, så vil det betyde, at dette er en positiv tilkendegivelse af et produkt, sted eller hvad jeg nu har oplevet, som er helt min egen. Som jeg gerne vil dele med jer.

Tekster og billeder er mine egne, medmindre andet er angivet. Enkelte af billederne på min blog er fra gratis stockfoto tjenester.

Samarbejde

Ønsker du at lave et samarbejde, enten som gæsteblogger eller som annoncør, eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte mig på mail:

mail@momwifenurse.dk

De bedste hilsner

Tanja Nielsen

(Ejer af www.momwifenurse.dk)