Familieliv,  Tips og ideer

Anmeldelse af Frost 2

Indeholder annoncelinks *

Så var vi da lige i biffen her i weekenden og se Frost 2. Læs vores anmeldelse af filmen herunder.

Hvert år invitere Dansk Sygepleje Råd Kreds Syddanmark medlemmer i biografen. Jeg har været så heldig at få billetter de sidste 3 år. De uddeles nemlig efter først til mølle princippet. Så jeg vil anbefale dig at sidde klar med det samme tilmeldingen åbnes. De sidste 2 år har man kunne bestille op til 4 billetter. Så min mand må blive hjemme.

Men i år kunne vi komme ind og se Frost 2. En film mine børn virkelig gerne ville se på trods af deres alder 11, 14 og 16 år.

De elskede Frost 1, da den kom ud i 2013. Vi har også efterfølgende købt den på DVD og tro mig, den er blevet set monster mange gange. Vi er faktisk store Disney fans og elsker at se Disney film.

Vi var meget spændte på at se Frost 2, for vi synes generelt ikke at 2’eren slår 1’eren.

Men Frost 2 overraskede. Vi var faktisk alle 4 enige om at Frost 2 slog Frost 1 på drama og spænding. Der sker bare mere i 2’eren end i 1’eren. Vi grinede højlydt flere gange. Det gjorde hele salen. Men der blev også fældet en tåre eller to. Historien i filmen var spændende. Hovedfigurerne som Elsa, Anna, Kristoffer og ikke mindst den fjollede Olaf levede op til deres karakterer fra 1’eren.

Lukas 16 år siger om filmen:

Det er ikke kun en børnefilm. Men også en voksenfilm. Den var god men havde en lidt lang intro før historien gik rigtig i gang. Jeg kan kun anbefale dig at se filmen.

Lærke 14 år siger om filmen:

Jeg synes den var god af en 2’er. Men den fangede mig ikke helt. Synes dog stadig det er en film som skal ses.

Lykke 11 år siger om filmen:

Det er en fin film, som jeg synes andre også skal se.

Frost 2 har premiere d. 25. dec. i Kolding Bio, så jeg synes helt sikkert at du skal bestille billetter til dig og din familie, da filmen har 100 % hygge garanti. I hvert fald ifølge min familie. Du kan bestille billetter her.

Hvis du er interesseret i skønne ting med Frost 2 kan du finde det her*

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *