Familieliv

Vi har fået hund

Ja det er rigtig nok. Vi har fået hund. Vi tog en hurtig beslutning i sommerferien og 2 dage senere, så hentede vi vores lille nye medlem af familien hjem.

Gymtossen aka Lykke har længe plaget om at få en hund igen. Vi har tidligere haft en hund, men efter at han blev aflivet for 4 år siden. Så har vi ind i mellem talt om at få en ny på et eller andet tidspunkt. Det tidspunkt var så nu.

Sidst havde vi en ret stor hund, en blanding af en labrador og en newfoundlænder. Denne gang var vi sikre på, at det skulle være en mellemstor en. Vi har længe snakket om en bestemt race, hvis vi igen skulle have en hund i familien. Så det blev selvfølgelig sådan en vi fandt, og tog med hjem. Nemlig en FT Cocker spaniel. Den sødeste lille sorte hanhund med stamtavle og det hele.

Det perfekte navn

Så gik kampen ind for at finde det perfekte navn til den lille gut. Vores tidligere hund hed Messi, så det var et stort navn, vi skulle overgå. Men efter mange chats frem og tilbage med Lukas og Lærke, som ikke var hjemme lige, da han kom hjem. Nåede vi frem til Loui – så vores lille nye hvalp hedder nu Loui.Vi hentede ham hjem, mens pigerne stadig havde ferie, så han ikke skulle være alene lige med det samme. Der var dog en masse ting, vi lige skulle have anskaffet. Det hele skete jo lidt impulsiv, så vi havde ikke nogle ting overhovedet. Så vil bare lige sige, at det er ret dyrt at få hund. Selve hunden er dyr, og så alle de ting, der lige skulle købes også.

Så vi har fået nyt medlem af familien, og det er så skønt, at få en hund i huset igen. Dog også lidt hårdt. Heldigvis så sover Loui hele natten, og har ingen uheld eller næsten ingen uheld inden for. Han kræver dog meget opmærksomhed og mange gåture i løbet af dagen. Men han er god til at være selv hjemme.

Vi har nu haft ham i snart 2 mdr. Han er nu 16 uger gammel og er vokset en del. Han har faktisk for dobbelt hans vægt. Så tænker han får nok at spise……

Anskaffelse af udstyr

Vi har anskaffet os legetøj, som bolde, tov, gamle bukseben. Hundesenge og en donut, som er Loui`s absolutte favorit soveplads. Hundesele, line, høm-hømposer, og hundetegn, som er lovpligtig. Samt et transportbur til bilen.Hvalpetræning

Vi har også meldt os til et hvalpetræningshold. Hvor vi skal afsted en time i ugen i 6 uger, samt får 2,5 timers teori. Vi har været afsted 3 gange nu, og Loui er vild med at være afsted. Især når han får masser af godbidder. På holdet er der 8 hunde, af alle racer og størrelser. De leger frit og hygger sig. Vi går hos www.sydjyskhundecenter.dk Vi synes, vi får meget ud af det, og der er tid til at øve øvelserne godt igennem.

Så nu har I mødt vores lille nye medlem FT cocker spaniel Loui, og jeg er sikker på at jeg nok kommer til at skrive mere omkring skønne Loui og livet med hund….


Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *