Hvad Sygeplejersken ikke kan leve uden

Sygeplejersker er selvfølgelig nogle skønne personer, når jeg selv skal sige det og der skal faktisk ikke alverdens ting for at gøre dagen bedre for en sygeplejerske. Indlægget her handler om hvad en sygeplejerske bare ikke kan leve uden. Hvilket vil sige – hvad skal der til for at gøre en sygeplejerske glad på sin arbejdsdag. Indeholder reklame.

Fantastiske sko og sandaler

Selvfølgelig SÅ skal der gode sko til fødderne, når man er sygeplejerske. Der gås mange skridt dagligt, og skoene kan gøre hele forskellen i forhold til at få trætte fødder.

Jeg bruger selv et par sandaler og et par sko, som jeg skifter lidt imellem.

Sygeplejebutikken* har rigtig mange sko og sandaler at vælge imellem, og det er ofte her, jeg finder mine nye arbejds venner til mine fødder.

Glem heller ikke de blå futter til at tage over sine egne sko, for alle hjem har ikke altid den samme hygiejne, som hos en selv. Yndige er de ikke, men de er uundværlige. Jeg siger det bare.

Kølig vandflaske

Væske skal der til….helst dejlig kølig væske, så det næste Sygeplejersken bør have er en lækker vandflaske*, der kan holde vandet kold hele dagen. Heldigvis, så er der kommet rigtig mange gode vandflasker* i butikkerne. Som både kan holde væske kold og varmt. Jeg må sige, efter jeg selv fik en I julegave for nogle år tilbage, så er den blevet uundværlig. Så vil helt klart anbefale at få købt en termo vandflaske. Den gør bare lige dagen lidt bedre.

Hurtige snacks

Om Sygeplejersken render rundt på gangene på landets sygehuse eller drøner rundt på landevejene, som hjemmesygeplejerske, så er en hurtig snack sagen at have med i tasken. Man ved jo aldrig, hvornår man lige får en spisepause. Personligt, så kan jeg godt lide at have små gulerodstave, mandler, bananer eller proteinbar med. Det er noget som hurtig kan spises uden at det griser og er nemt til farten. Proteinbar køber jeg ofte hos Bodylab.dk*, da de ofte kører tilbud på deres forskellige proteinbarer, og så har de rigtig hurtig levering.

Stramme klemmer OG elastikker

Nu lyder det lidt som en fordom…men Sygeplejersken kan heller ikke leve uden gode stramme klemmer og elastikker, som kan holde håret på plads en hel arbejdsdag. Der er ikke noget mere irriterende, end hvis håret falder ned i hovedet, mens man står med handsker på og udfører sårpleje eller kateterskift. Det er bare no go. Så hvis du, som mig er udstyret med langt hår, så få købt nogle klemmer og elastikker du kan stole på. Selvfølgelig så har jeg også en god ide til hvor du kan købe dem og det kan du her.*

Nips ting

Sygeplejersker elsker nips ting. Især dem som kan være i kittellommen. Så en skøn penlygte, et ur, en dims til at holde på kuglepennene, så de ikke falder ud af lommen. en lækker pincet, en lommebeskytter, pulstæller, og jeg kan blive ved. Det er faktisk utrolig hvor meget der kan være i en kittellomme. Alle de her nips ting kan købes til billige penge lige her. *

Så det er faktisk ikke, fordi der skal så meget til at gøre en sygeplejerske glad. Bare nogle små få enkelte ting, så er du godt på vej.

Faktisk ville en kold pepsi max gøre underværker for en sygeplejerskes dag. Min dag ville bare blive så meget bedre. Men det kan selvfølgelig bare være mig, som synes det….

(Reklamelinks er markeret med et *)

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *