Familieliv

Fødselsdage og alt det andet

Indeholder annoncelink *

Her sidder jeg midt i eksamensforberedelsen og har bare brug for en pause.

Så vil da lige fortælle, hvad der er sket siden sidst. Der har nemlig været et par fødselsdage, fodbold nyt og ny lærer til Gymtossen.

Fodboldtossen

For det første, så har fodboldtossen rykket sig helt vildt og havde sin debut kamp på U18DM holdet for nogle uger siden (altså hun er kun U16 spiller). Mega sejt, synes de enormt stolte forældre. Men der er sørme, da sket mere endnu med fodboldtossen og hendes fodbold. Hun er nu blevet en fast spiller på U18DM holdet. Det betyder, at træningstøjet ligger klart i omklædningsrummet, når hun kommer til træning, og så skal hun bare smide det til vask, når hun går, og så er det klar til hende igen til næste træning. Mega prof.

Men noget øv er at hun bliver ved med at have vejrtrækningsbesvær, når hun presser sig selv. Hun er heldigvis sendt videre i sundhedssystemet og skal ses af en speciallæge i næste uge. Så der håber vi på at finde en årsag og evt noget som kan afhjælpe problemet. Vi krydser fingrene.

Lukas

Min lille dreng – altså ham, som er 190 cm høj har haft fødselsdag. Han er nu 17 år. Mega vildt. Vi kunne heldigvis få lov at fejre ham sammen med familien. Da de nye forsamlingsregler først trådte i kraft bagefter. Sidste år var han på efterskole på hans fødselsdag, så der kunne vi ikke fejre ham på dagen. Men det kunne vi i år, så han blev fejret af to omgange.

Gymtossen

Så har Gymtossen fået ny klasselærer. Hvilket hun var lidt ked af at skulle have. Hun var bare så glad for sin klasselærer og blev faktisk ret ked af det, da hun fik at vide at læreren skulle stoppe. Sørme om det ikke er en mandlig lærer hun skal have. Men da hun fandt ud at han var lidt af en gøgler og ekspert i rubikscube. Så begyndte smilet at vende tilbage på hendes læber. Hun er jo selv helt vild med rubikscube. Læs mere her.

Den nye lærer er så sej efter Gymtossens mening. Han har jo sin egen youtube kanal og kan alt muligt sejt med, hvordan man lærer at huske en masse ting udenad. Så nu efter 14 dage med den nye lærer, så har hun helt glemt den gamle. Så fedt, at det er gået sådan.

Mig selv

Sørme om jeg ikke også er blevet et år ældre siden sidst. Men i min alder behøver det ikke råbes højt. Nej jeg fejrede min fødselsdag ved at være på arbejde, og så tage til Allehelgens Gudtjeneste bagefter for at mindes en meget elsket person, som vi mistede for 5 mdr siden. Det er vildt at tænke på, at der allerede er gået 5 mdr.

Bagefter blev jeg fejret med aftensmad og gaver sammen med 2 af ungerne (Gymtossen var på træningsdag med DGI mini mix sydvest) og så min dejlige mand.

Jeg er faktisk vant til at ungerne ikke er hjemme. Når man, som jeg har fødselsdag d. 31.okt, så er det ofte mere spændende for ungerne at være ude og fejre HALLOWEEN end at være hjemme og fejre sin pinlige mor.

Men I skal da ikke snydes for at se de øreringe, som jeg fik i gave. De er bare så fede. Det var lige dem jeg havde ønsket mig. Så der scorede min skønne mand lige nogle gode point.

De er fra Anne Brauner og fra hendes rainbow serie i guld og hvis du bruger rabatkoden JUL40 så får du lige nu 40% rabat….Hun laver nogle vildt smukke smykker, så tag og tjek hendes webshop ud her

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *