Familieliv

Det sørme, det sandt december

De sidste 3 måneder er gået alt for hurtige. Efteråret er slut og vinteren er her forhåbentlig med en masse sne. Jeg elsker bare sne, især fordi det lyser op og gør denne mørke tid af året mere spiselig. Jeg er nu også ret vild med efteråret, og dens skønne farver. Efteråret er altid helt speciel, hvis jeg altså selv skal sige det. Og det har selvfølgelig slet ikke noget at gøre med, at min fødselsdag ligger i efteråret.

Den ligger faktisk på halloween, som de sidste år er blevet større og større her i Danmark. Da jeg var barn var det ikke noget, vi fejrede her i Danmark, men nu må jeg dele min fødselsdag med en uhyggelig tradition importeret fra the great USA. De sidste mange år har ungerne brugt dagen på at være klædt ud og rende rundt med vennerne. Men i år var de sandelig hjemme alle tre.

Men tilbage til hvad der ellers er sket i løbet af efteråret.

September

September bød på lidt af en udfordring for fodboldtossen. Hun kunne ikke rigtig falde til i efterskolelivet, og det krævede rigtig mange ressourcer af hende at være på efterskolen. Det hele endte med at hun valgte at stoppe på efterskolen. Så nu har vi lige pludselig en gymnasiepige i stedet for. Lærke var nemlig så heldig at få lov til at starte i 1. g selvom at det var 8 uger inde i skoleforløbet.

Vores gymtosse fik endelig startet på diverse gymnastik hold igen. Noget hun havde ventet længe på. Igen i år så er hun også hjælpetræner for de helt små gymnaster. Noget hun elsker og er god til. Gymtossen skal konfirmeres til foråret, så hun er også startet til konfirmationsforberedelse.

September blev også brugt på at komme videre med vores store køkkenrenovering, når min mand altså lige havde lidt tid til at lave noget. Da der for hans vedkomne blev brugt rigtig mange timer på traktoren i marken. Så det var faktisk meget begrænset, hvor meget vi så til ham.

Oktober

Oktober bød på 2 fødselsdage og en operation til fodboldtossen.

Lukas, vores efterhånden store knægt fyldte 18 år, så der skulle holdes fest herhjemme. Så hele vores gildesal skulle ryddes. Vi har jo brugt gildesalen til opbevaring, og som spisekøkken, mens vi renoverede det gamle køkken. Dette satte lidt pres på min mand. For det nye køkken var nødt til at være færdig inden Lukas fødselsdagsfest, og det blev det også. Min mand gjorde et fantastisk stykke arbejde for at blive færdig.

Det er nu blevet ret lækkert.

Læs mere om vores køkkenrenovering på Projekt nyt KØKKEN #1 – Momwifenurse.dk og Projekt nyt køkken #2 – Momwifenurse.dk

Lukas så frem til hans fødselsdag, så han endelig kunne få lov at køre selv rundt i bilerne. Han havde endda også købt hans egen bil, så han selv kan køre hjem oppe fra hans praktiksted.

Gymtossen og jeg var inde og se verdensholdet til deres sidste opvisning inden de skulle afsted på verdensturne. Det var en fed oplevelse og jeg er sikker på at gymtossen godt vil ind og se dem igen til foråret, når de kommer tilbage til Danmark igen.

Uge 42 havde jeg været så heldig at få ferie hele ugen. Hvilket lige pludselig var ret perfekt, da fodboldtossen blev tilbudt en operation for hendes vejrtrækningsproblemer i starten af ugen. Så det betød et par dages indlæggelse på OUH. Læs mere om hendes operation på EILO – hvad for en fisk? – Momwifenurse.dk

Til sidst i oktober havde jeg jo også fødselsdag, så sørme om jeg ikke også er blevet et år ældre. Men som jeg siger alder er bare et tal.

Vi var for resten også lige en tur i Viborg for at heppe på det danske kvindelandshold i fodbold noget, som vi har været flere gange før, og det er lige hyggeligt hver gang. Det var dog ret koldt denne gang, og det var godt, at vi var forberedte og havde taget tæpper, huer og handsker med.

November

November var måneden,, hvor fodboldtossen faldt godt til på gymnasie efter at have overstået to mundtlige eksamener efter bare 14 dage på skolen. Hun er simpelthen bare for sej en pige. Vi har fået vores glade pige tilbage, så hun valgte rigtig med at stoppe på efterskolen.

Ellers har november bare fløjet afsted og lige pludselig, så var det sandelig december. Så efteråret forvandt og nu kalder vinteren med masser af sne og julehygge.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *