HTH køkken

Projekt nyt køkken #2

Endelig kan jeg fortælle nyt fra vores køkken projekt. Vi er nemlig kommet lidt længere og er tættere på igen at have et køkken. Sidst fortalte jeg om vores gulv, der skulle støbes lige, da der jo var en forskel på 8 cm fra den ene ende til den anden. Nu har vi så fået lagt vores nye lækre gulv.

Hvis du gerne vil med fra starten, så hop over og læs Projekt nyt køkken #1

Vores nye lækre gulv

Vi har så nu fået lagt vores nye gulv, som er et Berry Alloc berry grand avenue champs elysees laminatgulv (reklame) Gulvet har livstids garanti og er meget slidstærk. Lyder det ikke fedt….Dette pga. den 0,6 mm tykke højtryksoverflade. Det kan klikkes sammen meget hurtigere end et traditionelt laminatgulv med det stærke Aluloc låsesystem. Gulvpladerne har en XXL længde på 240 cm, så der ikke kommer så mange samlinger. Min mand og søn brugte ca. 6 timer på at lægge 40 m2. Vi har valgt dette lyse gulv, da vi gerne vil have en mørk bordplade. Du kan finde gulvet her (reklame), hvis du vil vide mere omkring det.

HTH GO Køkken

Sidst fortalte jeg også, at vi endelig havde taget en beslutning omkring hvilket køkken vi ville købe. Vi havde også hele vores nye køkken med hjem på traileren. Lidt en mærkelig fornemmelse at køre afsted med et helt køkken.

Vi har valgt et HTH Køkken fra deres GO koncept. Det betyder, at vi selv skal lave det hele. Samle alle elementer helt fra bunden og finde ud af hvad alle dimsedutter skal bruges til. Det så lidt uoverskuelig ud til at starte med. Men da vi først kom i gang og havde fået samlet alle 10 underskabe og de 5 højskabe, så var vi bare kørerende.

Så skulle vi have skabene på plads i køkkenet. Vi skulle have det hele til at passe med vinkler på øen og skabene langs væggen og højskabene langs bagvæggen. OG det var ikke så nemt da vores hus ikke jo ikke er et nybygget hus, men et gammelt og skævt hus.

Bagefter så skulle vi have alle skufferne samlet. Dette var jeg nød til at overlade til min mand for dette var for videre kommende. Mens at det faktisk var Lærke og mig, der have samlet alle elementerne. Hvilket vi var ret stolte af. Men nu må vi erkende, at resten er noget for min handyman.

Vores nye køkken er i modellen Mono hvid fra HTH GO

Nu var det så tid til at vælge bordplade. Her havde vi store problemer med at beslutte os. Så vi have flere forskellige prøver med hjem. Vi endte med at bestille en laminat grafit bordplade med en underlimet sort vask. Glæder mig så meget til den kommer hjem.

Bordplader

Hårde hvidevarer

I et nyt køkken skal der jo også købes en masse nye hårde hvidevarer. HTH GO lavede også et tilbud på dette. Men ved nærmere undersøgelse på google, så kunne jeg hurtigt se, at vi ville kunne spare en hel del penge ved selv at gå på tilbudsjagt.

Vi vil allerhelst have hårde hvidevarer fra Siemens. Hvorfor ved jeg faktisk ikke rigtig. Vi har bare rigtig god erfaring med deres produkter.

Kogepladen fandt jeg på tilbud og sparede 50%. Køleskabet sparede vi ca. 2000 kr. på. Jeg har endnu ikke fundet lige den opvaskemaskine, de to ovne og emhætten endnu. Men det haster heller ikke. Jeg vil hellere vente på det helt rigtige. End bare købe noget med det samme.

Jeg skal nok ligge link til vores valg af hvidevarer ind, når køkkenet står færdig. Så har du noget at glæde dig til i #3 af projektet og selvfølgelig også til at se køkkenet når det står færdigt. Det glæder jeg mig i hvert fald meget til.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *