Familieliv

SKAL – skal IKKE

Indeholder annoncelinks markeret *

Denne sommer 2020 har mine forældre inviteret os alle på en rejse til Kreta. Vi skal afsted i uge 27. Så det er jo lige om lidt. Desværre så har Covid19 sat en stopper for glæden over, at skulle ud at rejse. Vi bestilte rejsen allerede tilbage i dec. 2019, så det var før Covid19 var aktuel.

Lige nu er alt jo bare uvist – Åbner grænserne, så vi kan komme afsted? Hvad kommer vi ned til ? – altså hvordan ser det ud på Kreta ? Kan vi stadig skovle ind i buffeten, da det jo ligesom er konceptet med en all inclusive rejse. Kan vi forlade hotellet? Kan vi bruge poolen? Det må man jo ikke i Danmark før efter sommerferien.

Ja, jeg kan blive ved.

For spørgsmålene er mange, og der er ingen svar på nogen af dem.

Vi skulle have været på en all inclusive rejse for første gang i vores liv. Men lige nu sidder vi med tanken om vi overhovedet kommer afsted?

Læs også: Telttur til Hvidbjerg Strand feriepark

Skal – skal ikke

Vi er faktisk blevet enige om, at vi ikke tager afsted. For vi er ret sikre på, at det ikke vil blive den rejse vi alle havde drømt, hvis vi tager afsted nu. Så lige nu skal vi bare lige overveje, hvordan vi kommer ud af rejsen uden at tabe for mange penge.

Det der gør det lidt bøvlet er, at jeg har bestilt rejsen gennem et dansk selskab, som finder billige rejser fra Tyskland. Vi har jo ikke ret langt til Hambrug Lufthavn. Så det var jo helt oplagt. Dette gør så, at vores rejse er underlagt de tyske regler. Så åbner de tyske grænser, men ikke de danske så er vi lidt på den.

Og vi har jo besluttet, at vi egentlig ikke har lyst til at tage afsted lige nu. Så ja – vi må bare vente og se, hvad der sker med de grænser og rejseregler. For de tyske rejseregler her under Covid19 sætter grænsen for, om vi får hele beløbet tilbage, eller om vi kommer til at betale et afbestillingsgebyr.

Vores er en pakkerejse, og derfor er vi omfattet garantien med tilbagebetaling, hvis der ikke åbnes op inden vi skal afsted. Hvis vi derimod selv havde haft sammensat vores rejse, så ville det ikke være sikkert, at vi kunne få en krone tilbage. Der er dog hjælp at hente, i hvert fald, hvis flyet aflyses eller forsinkes. Tjek hvad du kan få af hjælp her*. Så det kan være en mulighed, hvis du står i næsten samme situation som os.

Held og lykke med jeres rejseplaner denne sommer. Jeg håber næste sommer ser anderledes ud. Så vi kan komme afsted på vores all inclusive rejse med hele familien til Kreta…..

Læs også: Miniferie for 2

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *