Familieliv,  Oplevelser

10 års jubilæum med besøg i Lego House

Vi har alle lige fejret nytår. Men for min familie var det lidt specielt i år. Vi skulle for 10. år i streg fejre nytår sammen med et bestemt vennepar. Så vi havde 10 års jubliæum. Det skulle da fejres. Men da alting har lukket d. 31. december, så valgte vi at gå i gang med at fejre det allerede d. 30. december.

Vi havde nemlig booket billetter til os alle 4 voksne og 6 børn i Lego House.

Lego House

Lego House er det nyeste inden for Lego koncernen. Det ligger midt i Billund. Det bygget op, som kæmpe store hvide legoklodser i mange forskellige niveauer. Virkelig smuk at se på. Der er anlagt legepladser på de forskellige niveauer, som man kan bruge uden at betale entre. Dog skal man lige være klar over, at der er rigtig mange trappe for at komme til de forskellige legepladser. Der findes dog en elevator indenfor, som fører til legepladserne også – igen uden at have betalt entre.

Men vi havde jo billetter, så derfor skulle vi jo bare skanne ind, og så fik vi vores individuelle armbånd, som skulle bruges til de forskellige aktiviteter. Der er 4 forskellige farvezoner med forskellige aktiviteter og alle stederne skulle/kunne vi selv bygge forskellige figurer, til lige netop det område. Vi kunne lave forskellige ting med det vi byggede, så det var meget fedt.

Må dog konkludere at mændene var lidt bygge forskrækket, det var i hvert fald ikke meget, de fik bygget. Men vi kvinder, og de fleste af vores børn fik bygget en masse. Det skal jo lige siges, at alle 6 børn er i mellem 10 og 16 år. Så de hører til i den lidt større ende. Da Lego House siger, at det er bedst til børn mellem 4 og 12 år. De 2 ældste drenge fik også bygget og lavet stop motion film. Stop motion film var nok det, vi syntes var allersjovest at lave.

Mini Chef

Vi blev jo også sultne, og børnene havde hjemmefra bestemt, at vi skulle spise på den restaurant, hvor vi skulle opbygge vores mad med klodser. Der var dog ret lang ventetid på et bord. Men vi fik sådan en bipper med os. Så kunne vi bare gå rundt i hele huset. Når den så bippede, så var der et bord klar til os.

Nu var vi jo 10 personer, så vi kunne ikke få et stort bord til os alle, og måtte derfor sidde ved 2 borde. Meget venlig personale fortalte os, hvordan vi skulle bestille vores mad med klodser osv. Det fungerede supert.

Maden kom i en klodse madkasse. Vi åbnede alle meget spændt klodsen. Men det var desværre ikke den mest fantastiske oplevelse. Menuen man kunne vælge var måske ikke lige den mest børnevenlige. Portionerne var af meget forskellige størrelser. Hvilket var lidt øv – altså for nogen. Men maden smagte ok.

Vi blev dog hurtig enige om, at det skulle vi kun prøve den ene gang. For så godt var det heller ikke.

Kælderen

I kælderen var et museum over, hvordan Lego var opstået. Vi havde tidligere set videoen på you tube omkring Legos historie. Så det var lidt sjovt at gå rundt, og se alle tingene fra dengang. Samt at se noget af det Lego, som var fremme da jeg selv var barn.

Et besøg værd

Vi brugte ca 7 timer i Lego House, så vi prøvede mange af tingene flere gange, og havde en rigtig hyggelig dag. Der var rigtig mange mennesker, men det betød ikke noget for oplevelsen, da der er så mange forskellige rum.

Vi kan helt klart anbefale at besøge Lego House. Sørg dog for at bestille billetterne hjemmefra, så spare du både penge på billetten, og tid ved ankomsten.

Få mere info om Lego House her

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *