Familieliv,  Oplevelser

Kr. Himmelfart 2020

Kristi Himmelfart ferien er blevet tilbragt i sommerhus. 

Vi havde simpelthen behov for at komme lidt væk hjemmefra. Vi er ikke så heldige selv at have et sommerhus, så vi måtte ud på leje marked.

Faktisk have vi først tænkt på, at vi ville tage på et Danland. Den tanke droppede vi hurtigt igen, da vi jo alligevel ikke kunne bruge nogle af facilliterne pga Covid19. Så kom fodboldtossen til at tænke på, at vi en gang havde lejet et sommerhus i Jegum Ferieland.

Jegum Ferieland

Jegum Ferieland ligger lidt nord for Oksbøl i Vestjylland. Det er et stort sommerhusområde med ca 750 sommerhuse. Der er et centerområde med stor legeplads, hoppepuder, fodboldbaner, minigolf, indkøbs- og spisemuligheder. Der er også en lille indhegning med geder, som man kan klappe.

Området ligger ca 12 km væk fra de dejligste badestrande ved Henne og Børsmose.

Det er virkelig et skønt område. Som jeg synes er værd at opdage.

Men tilbage til udvælgelse af sommerhuset.
Vi forsøgte, så at leje det sommerhus vi havde sidste gang, da det også havde en pool indenfor.  Desværre var det ikke frit.  Så vi gik på jagt efter et sommerhus med trampolin og spa i området.  Det skulle også være et sommerhus som var muligt at leje fra onsdag til søndag.  Vi fandt hurtigt et, som fodboldtossen og jeg synes var helt perfekt. Så det bookede vi så søndag eftermiddag, hvor vi skulle afsted om onsdagen.


Pigerne og jeg kørte derover onsdag eftermiddag. Min mand kom torsdag aften. Han skulle lige arbejde hele torsdagen først. Sønnike, som er tilbage på efterskolen kom fredag eftermiddag. Så vi fik da lidt tid, hvor vi alle var der sammen.


Dejligt afvekslende at være væk fra hverdagen.


 Børsmose Strand

Pigerne og jeg var rigtig heldige med vejret om torsdagen (Kr. Himmelfart), så vi tog til Børsmose strand om formiddagen. Der var ikke mange mennesker. Vejret var helt vindstille og høj sol. Jeg tror ikke, jeg før har oplevet, så stille en dag ved Vesterhavet. Stranden var skøn.

Fodboldtossen havde selvfølgelig en bold med stranden, og hun brugte tiden på at jonglere rundt oven på en gammel bunker….


Høj sol er lig med is.

Gymtossen plagede selvfølgelig hurtig efter en gammeldaws isvaffel. For hende er sol lig med is. Ferie er også lig med is i vores familien, så selvfølgelig skulle vi have en is.  Vi kørte til Henne strand for at få en is. Her fik vi da lidt et chok. For der var mennesker over det hele. Jeg kunne næsten ikke køre igennem byen pga af folk på vejen.

Ved ikke om det kun er mig, som er lidt sart, men covid19 er altså stadig i blandt os. Så HUSK nu lige at holde afstand.


Minigolf kamp

Sidste sommerferie blev vi ret bidt af at spille minigolf. Nok fordi det er et spil, hvor alle kan være med.

Pigerne og jeg spillede en omgang minigolf om torsdagen. Vejret var jo så skønt, at vi ikke kunne vente på at drengene indfandt sig. Så vi tog en tøsekamp om hvem der skulle lave aftensmad. Det blev så mig, der vandt den tjans. Skam ikke fordi jeg tabte – men fordi jeg da vandt….

Lørdag var drengene så også klar til en familie kamp i minigolfens tegn.

Her gik det ikke så godt for mig. Startede med slet ikke at kunne få golfkuglen i ved det først hul. Det skete så 3 gange mere. Ja – så gæt hvem der endte på den fedeste 5. plads. Min mand vandt kampen, så fik selvfølgelig lige en omgang vinderoptur bagefter.


Hammerslag

I sommerhuset var der rigtig mange brætspil og en af dem var et gammelt Hammerslag spil fra 2006. Hold nu op der gik sport i at gætte rigtige huspriser i Danmark, Spanien, Frankrig og Tyrkiet – altså i 2006 niveau. Vi havde aldrig spillet Hammerslag før. Men må sige at det nu var et rigtig hyggelig spil, når man lige fanger forskellen mellem danske kroner og Euro.

ALT i alt en dejlig Kr. Himmelfartsferie. Hvor vi hyggede med hinanden væk fra hverdagen. Det kan klart anbefales at tage afsted nogle dage. Det giver lige fornyet energi.

Jeg vil også anbefale dig/jer at besøg Jegum Ferieland – det er nemlig en lidt glemt perle i det skønneste naturområde.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

One Comment

  • LIsa Manniche

    Hejsa, hyggeligt at læse lidt på din blog. hvor længe har du blogget og har du ideer til hvordan man kan få flere følgere, ikke lige det nemmeste. hi hi men jeg hygger mig alligevel ved at skrive og er jo lige begyndt! Venlig hilsen Lisa

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *