Tips og ideer

Julekalender 2019

Annoncelinks *

Jeg har her lavet den ultimative guide til årets julekalendere til ham, til hende og til børnene.

Hvert år laver jeg 24 kalendergaver til ungerne. Det kan være ret tidskrævende med 3 børn. Så i år vil jeg forsøge, at gøre det lidt nemmere for dig, der måske står i samme julekalender pres.

Jeg har samlet alle de julekalender jeg kan finde, og vil opdatere listen løbende indtil jul.


Gurli Gris Julekalender

24 små papbøger, der hver især fortæller en lille historie om alle de sjove og julede ting, som Gurli og hendes familie og venner oplever i løbet af december.

Pris 199,95,-


Lakrids Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Pris 329 ,-


Herrestrømpe Julekalender

Strømpekalender er en sjov julekalender til mænd fyldt med 24 par herrestrømper, der gør fødderne farveglade i decembermørket!

Pris 489,-


Popkorn Julekalender

Perfekt til den som elsker popkorn

Pris 139,-


Julekalenderen med Neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle.

Neglelak Julekalender

Pris 149,-


Chili Klaus Julekalender

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Pris 399,-


English TEA Julekalender

Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Pris 125,-


Harry Potter Julekalender

Få en rigtigt magisk december og tæl ned til jul med Harry Potter-Julekalenderen fra Funko Pop! I hver låge gemmer der sig en lille vinylfigur fra Harry Potters verden. Denne kalender bliver en fortryllende god gave til alle Potterheads!

Pris 479,-

LEGO Friends Julekalender

fra 5 år

Pris 264,-


Vingummi Julekalender

Forgyld julemåneden med luksuriøs vingummi fra danske Wally and Whiz! I denne vingummi-julekalender gemmer der sig gourmet-vingummi i anderledes smage såsom lime & appelsin og fersken & pære, helt enkelt en perfekt adventskalender til voksne!

Pris 349,-


Marvel Julekalender

I denne sjove Marvel-Julekalender fra Funko Pop! gemmer der sig små vinylfigurer i form af superhelte, skurke og antihelte fra Marvels univers.

Pris 549,-


Værktøjs Julekalender

24 låger stoppet med bits og skrueværktøj med smarte funktioner. Du kommer aldrig mere til at bande over, at der mangler bits i den rigtige størrelse, og alle værktøjerne kan være i det tilhørende etui.

Pris 419,-


ØL Julekalender

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

Pris 69,-


Makeup Julekalender

Make-up Julekalender indeholder blandt andet rouge, øjenskygge og læbestift, som får julestressen til at forsvinde og lader dig nusse om dig selv hver dag frem til jul.

Pris 179,-Minibog Julekalender

Denne kæmpestore julekalender indeholder 24 søde minibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Børnene vil elske at åbne en låge hver dag og høre den hyggelige historie. Bogen er i hårdt pap og i stort format, så den kan stå på reolen eller i vindueskarmen på børneværelset i december.

Pris 182,95,-


PIXI Julekalender

Årets mest elskede julekalender er uden tvivl en PIXI-julekalender! PIXI-julekalenderen indholder 24 indpakkede pixibøger fyldt med julehygge, en for hver dag

Pris 192,95,-


Playmobil Julekalender

Ridecenter fra 3 år

Pris 186,-


Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *