Specialeuddannelse i Borgernær Sygepleje

Borgernær sygepleje.

Hovsa kom lige til at tjekke min arbejdsmail – har haft 6 fridage nu, så tænkte lige, jeg ville tjekke mine mails hjemmefra inden arbejde i morgen.

Og så havde jeg fået en indkaldelse til første møde omkring opstart af uddannelse i Borgernær sygepleje. Hold da op det er jo lige om lidt jeg skal starte på specialeuddannelsen i borgernær sygepleje. Faktisk er det i uge 34 og det er om 10 uger. JUHUU.

Det bliver så spændende at skulle i gang med at læse igen. Jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har allerede en kollega afsted på uddannelsen på det første hold. Vi var to der gerne ville afsted, så vi trak lod tilbage i oktober måned og desværre så vandt hun. Hvilket så betød at jeg skulle afsted som den næste og det er så nu – altså om 10 uger.

Specialuddannelsen er en helt ny uddannelse for sygeplejersker der arbejder i kommunen. Det vil jo sige at alt har skullet løbes i gang og måden uddannelsen er opbygget på -gør at der mange faktorer som skal spille sammen.

Uddannelsen strækker sig over 40 uger og er fordelt på 34 ugers klinisk uddannelse på mit eget ansættelsessted, 6 ugers ekstern klinik på eksempelvis hospitaler og almen praksis samt 6 ugers praksisnær teoriundervisning på uddannelsesinstitutionen. I løbet af de kliniske perioder vil der i mindre omfang være e-læring, der skal underbygge sammenhængen mellem teori og praksis.

Jeg glæder mig og håber alle prikker i uddannelsen er faldet på plads. Nu hvor det er andet hold som skal i gang.

Jeg vil fortælle mere omkring uddannelsen, når jeg kommer i gang og lærer noget nyt og spændende.

Så hold øje på bloggen

Læs/ lær mere om Specialuddannelsen i borgernær sygepleje her

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *