Familieliv

Så er Pinsen forbi

Den bød på polterabend for Tommys storebror og hans kommende hustru. Det var en rigtig hyggelig aften hvor vi bl.a. andet var ude at se på “pæne gamle biler”. De var stillet op i den fedeste atmosfære, men det helt rigtige musik osv. Tjek Flintholm Cars ud her. Vi dansede linedanse i en af hallerne mellem alle disse flotte biler. Det må virkelig have været et skørt syn. For gode det var vi bestemt ikke.

Pinsen bød også på shoppe tur – eller jeg må hellere sige fyld fryseren op tur. For når man en familie på fem, så bur de små pakker kød i de lokale butikker ikke. I stedet så shopper vi køb ind i stor stil, og deler så kødet op selv, så det passer til en middag til fem. Så nu er fryseren fuld med kød til den næste stykke tid. Har desværre ikke noget billede, men tænker at man selv forstille sig, hvad jeg mener.

Pinsen fik os også på skovgåtur i Stursbøl Plantage. Et sted vi elsker at gå en tur. Der er altid så fredeligt og stille – at man næsten kan høre græsset gro. Ofte skal der lidt overtalelse til med før alle mand kommer med. Men når vi først er i skoven, så er alt det glemt og der bliver løbet, hoppet og leget skjul under gå turen.

Ingen weekend uden fodbold, så vi så selvfølgelige også lige Lærke spille kamp sammen med KoldingQ U14 og de vandt intet mindre en 8-1.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *