Geografisk have
Familieliv,  Oplevelser

Geografisk Have ren nostalgi

Jeg har i dag været i Geografisk Have i Kolding sammen med min yngste datter Lykke. Det bragte minder frem fra min egen barndom. For da jeg var barn, var jeg meget tit i Geografisk Have med min farmor, som boede lige ved siden haven. Jeg husker, hvordan vi gik ind i haven nede ved gartnerindgangen. Altså jeg kan faktisk ikke huske at vi betalte for at komme ind. Hvis min far læser det her, så kan det godt ske, at han husker det anderledes. Men nu er det altså mine minder.

Da vi går rundt i haven og kommer til bambus gangene, kommer barnet i mig frem, for hold nu op, hvor har jeg løbet meget rundt i de bambusser og leget. Lykke var også med på at løbe rundt inde i bambusserne. Det var bare så hyggeligt. Grotterne er der også stadig – lige som jeg husker dem, men den lille bæk ved siden af, var næsten ikke eksisterende, hvilket var synd.

Der findes to ruter rundt i haven en blå og en gul rute. Vi valgte den blå rute og kom forbi rigtig mange forskellige rododendroner, der blomstrede i alle farver. Det var et fantastisk syn. Der var mange flotte blomster lige nu, – men om en måneds tid vil jeg tro, at der er endnu flere flotte blomster.

Vi valgte også at gå en tur i minibyen. Som er Kolding bygget i miniudgave. Bygget som byen så ud i år 1860 til 1870. Det var sjovt at se alle de gamle og små huse. Og imponerende at de alle er lavet af frivillige.

Og så selvfølgelig alle dyrene, – klart det jeg elskede allermest som barn. De er der også endnu. Der er både geder, alpakaer, mini grise, pony, kaniner, marsvin, høns og fugle.

Dog var der en ting som manglede ved siden af dyrene – nemlig min elskede svævebane. Den var fjernet og i stedet var der en form for sansebane. Her vil jeg side, at det er en KÆMPE fejl at fjerne svævebanen. Sådan en elsker alle børn da.

Nå, men jeg elsker simpelthen at gå rundt i haven, og det var en dejlig eftermiddag sammen med min yngste guldklump Lykke.

Geografisk have er helt klart et besøg værd og i den billige ende af fornøjelserne. Så alle kan være med

Link til deres hjemmeside her

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *