Familieliv

Hip hip hurra

Så blev bloggen 1 år gammel. Hvor er det vildt.

Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er et år siden, jeg sad og læste sider op og ned om, hvordan jeg laver en blog. Jeg er faktisk helt vildt stolt af mig selv. Alt bygget fra bunden af mig. Så vildt at min hjerne har kunnet finde ud af det. Jeg trods alt kun en sygeplejerske. Det ligger så langt væk fra min funktionsbeskrivelse.

En anden ting, som er helt vild fantastisk, det er dig. Nemlig alle jer dejlige læser/følger, som gider at læse om alt det jeg vælger at dele fra min verden.

Herfra skal der lyde en kæmpe tak…jeg er så taknemmelig for jeres input og kommentarer. Blev endelig ved med det. Det glæder mig så meget.

På det her år, er det blevet til ikke mindre end 58 indlæg og 7 sider. Så jeg har faktisk fået skrevet over et indlæg i ugen.

Jeg synes, det bliver mere og mere hyggeligt. Faktisk er det afslappende for mig at sidde og skrive de her indlæg. Det giver mig indre ro. Jeg tror, jeg har fundet mig en hobby, som jeg vil blive ved med et godt stykke tid.

Glæder mig til at se, hvad min blog bringer med sig i sit 2. år

Mange kærlige hilsener fra

Tanja

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *