deep forest art land
Oplevelser

Deep Forest Art Land – Skovsnogen

Den anden dag besøgte vi en lille skov, og den skov oplevelse vil jeg gerne dele med dig.

Langt ude på landet ligger der en lille skov – faktisk ligger der to små skove Nordskoven og Sydskoven. Den lille skov deles nemlig på midten af en lille vej.

Stedet hedder Deep Forest Art Land – Skovsnogen og ligger i Midtvestjylland lidt nord for Sdr. Omme og syd for Herning. Stedet blev grundlagt tilbage i 2010 af to billedkunstnere Rene Schmidt og Søren Taaning, som et udviklingsprojekt under konceptet “Naturrum” og handlede om at få samfundsgrupper, der normalt ikke søger ud i skoven til at komme ud i naturen. Det blev en succes, og der kommer nu over 25 000 årligt og besøger den lille skov langt ude på landet.

Når du kommer til stedet holder du på en parkeringsplads ved sydskoven, og her kan du finde toilet, borde og bænke til at nyde madpakken, og et stort kort over stedet, samt kort til at tage med på turen rundt i skoven. Der er en frivillig betaling på 20 kr pr person til et mobilnummer, som går til at støtte stedet.

deep forest art land

Læs også om gåturen ved Åtte bjerge.

Turen er udformet, som en ensrettet sti rundt i de to skove med gode skilte. Turen leder dig forbi alle de forskellige kunstværker, som findes i skoven. Der er rigtig mange kunstværker, nogle med mere mening end andre, men nu er jeg heller ikke kunstekspert…..Der er mange sjove og forunderlige kunstværker og mange kunstværker der indbyder til leg og opdagelse. Så børn i alle aldre vil finde det interessant. Mine 3 teenagere var i hvert fald vældig tilfredse med turen og gik også på opdagelse i de forskellige kunstværker.

Rundt på turen er der toiletter og bord og bænke, så der er rig mulighed for at tage et hvil eller spise den medbragte madpakke undervejs.

Vi havde pakket en taske med sandwich og grønt, som vi nød med udsigt til et af kunstværkerne undervejs.

Turen er 3,5 km lang og det tager ca 2 timer at komme rundt, altså, alt efter hvor meget man går på opdagelse i kunstværkerne. Stien er kuperet nogle steder, men den kan godt forceres med barne- og klapvogn.

Alt i alt kan jeg kun anbefale dig at kigge forbi i den lille forunderlige skov langt ude på landet.

Læs og se mere her på Deep forest art land hjemmeside.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *