minigolf
Familieliv,  Oplevelser

Minigolf i Øster Lindet for hele familien

Har I prøvet at spille minigolf?

Ellers synes jeg helt sikkert I skal give det et forsøg. Minigolf er den mest hyggelige udendørs familie aktivitet vi kender.

For os startede det hele, da vi for nogle år siden var på ferie på Bornholm. Her prøvede vi en rigtig fed minigolfbane, som var bygget op af rigtig mange af de seværdigheder der findes på Bornholm. Vi havde da spillet minigolf før. Men denne bane og børnenes alder gjorde, at nu gik der konkurrence og sport i at spille godt. Muligvis fordi vi fik 3 hole in one. Banen vi spillede på hed Bornpark.dk

Du kan læse mere om vores tur til Bornholm her.

Siden vores tur til Bornholm har vi prøvet mange forskellige minigolfbaner rundt om i Danmark. Vi har endda haft en hel dag, hvor vi kørte fra minigolfbane til minigolfbane. Her startede vi i Blåvand og kørte op langs vestkysten til Nymindegab. Vi nåede at spille på 4 forskellige baner den dag.

Minigolfbanen i Øster Lindet

Men nu er vi så heldige at have fået en rigtig lækker minigolfbane nærmest i vores baghave. I det sogn vi bor, er der nemlig blevet opført en rigtig lækker minigolfbane. Initiativet til banen er taget af en række lokale borgere i Øster Lindet, som i fællesskab har skaffet midler og bygget banen i 2020 af den lokale idrætsforening.

Banen er bygget af frivillige og passes af frivillige lokale borgere.

Øster lindet minigolfbane er en 18 hullers bane opført efter retningslinjer fra Dansk minigolfunion. Minigolfbanen i Øster lindet er en MOS – bane (minigolf open standard) designet af en golfspiller, og du kan derfor som golfspiller bruge banen som træningssted.

En gruppe på 3-4 personer vil være 1,5 til 2 timer om at spille minigolfbanens 18 huller. 

Minigolfbanen ligger bag ved Øster Lindet Landsbyhus. Der er parkeringspladser ud mod Øster Lindet Præstegårdsvej, og der er skiltet hen til banen.
Det koster 50,- kr. pr. person via mobilepay, at spille en runde minigolf – uanset alder. Prisen omfatter putter og kugle.

Øster Lindet Minigolf

Dette er helt klart en bane som kan anbefales – vi har selv spillet flere omgange minigolf på banen. Vi har endda også haft bedsteforældrene med…..

Jeg vil derfor forslå at I som familie prøver minigolf, hvis I ikke allerede har afprøvet det. Alle – børn, voksne og bedsteforældre kan være med og få noget ud af det.

Vi synes det er en rigtig hyggelig familie aktivitet, som vi er glad for at have fundet, og jeg vil derfor give minigolf videre til jer. Og så synes jeg at I skal prøve banen i Øster Lindet. For den er udfordrende på den gode måde.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *