Sygeplejerske,  Tips og ideer

ALT det du får brug for, som ny sygeplejerske

Indeholder annoncelinks markeret *

Nyuddannet sygeplejerske – Hjælp, hvad får jeg brug for, når jeg starter på mit nye fantastiske liv, som sygeplejerske?

Her under finder du gode hints til hvad du har behov for som nyuddannet sygeplejerske. Alt lige fra sko, sandaler, gadgets og bøger.

Gadgets

Noget du heller ikke kan leve uden er forskellige sygepleje gadgets. Det lyder til, som om jeg vil have dig til at købe en masse små elektroniske dimser. Men det er slet ikke der jeg vil hen med gadgets – i stedet vil jeg vise dig et udpluk af det sygeplejerske lir, som jeg dagligt bruger i mit sygeplejerskeliv. Nemlig forskellige ure, pulstæller, lommebeskyttere osv.

Det er ting du, som sygeplejerske har brug for hver dag.

1.Sygeplejeure* 2.Pulstæller* 3.Lommebeskytter* 4.Penlygte* 5.Penholder*

Sko og sandaler

Du får brug for nogle behagelige sko eller sandaler. Faktisk bør du invester i begge dele. For du går rigtig meget som sygeplejerske, og underlaget vi går på er ofte ret hård. Det kan med tiden give gener i form af senehindebetændelse, hælspore, forfodsnedfald osv. Jeg lærte det på den hårde måde med senehindebetændelse og senere hælspore.

Læs også: Min kamp med en Fasciitis Plantaris (hælspore)

Men alt dette er jeg ovre nu, takket kyndigt vejledning fra en læge på den ortopædkirurgiske afdeling, jeg arbejdede på. Hun anbefalede mig, at have flere forskellige arbejdssko, som jeg kunne skifte i mellem. Det mest optimale var faktisk, hvis jeg skiftede sko midt i min vagt hver dag. Men helt ærligt, så fik jeg det ikke gjort. I stedet så skifter jeg mellem sandaler og kondisko/sneakers. Hvilket virker for mig.

Du kan finde mange forskellige behagelige sko og sandaler her * Så er det bare at finde ud af hvad du har brug for.

Bøger

Det kan også være godt at invester i nogle relevante bøger – alt efter hvor du har fået job.

Her kan jeg anbefale følgende:

  1. Ny Sygeplejerske* af Ruth Holst
  2. Sår* af Christina Lindholm
  3. Sygepleje til ældre af Ellen Holm og Susanne Jastrup

Men det vigtigste, når du er ny sygeplejerske er ikke alt det her, som jeg lige har skrevet. Det er, at du giver dig tid til at lære det speciale du lander i. At du stiller masser af spørgsmål til de gamle garvede i faget. OG vigtigst af alt – nyd det og lad være med at forvente du kan det hele med det samme. Jeg lover dig, at det skal nok bundfælde stille og roligt og lige pludselig, så kører det bare for dig. Det er jeg helt sikker på

Held og lykke med dit sygeplejerske liv.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *