Der blev liv

Indeholder annoncelinks*

Jeg har længe været på udkig efter noget til at have i hjørnerne af vores stue. Vi har skråvægge mange steder, da vi jo bor på 1. sal på vores landejendom, og mine forældre bor jo nedenunder. Vi har faktisk kun 3 rum, der ikke har en eller flere skråvægge. Så det kan være lidt udfordrende at indrette rummene.

I vinterferien, hvor min mand og søn havde travlt med at sætte nye vinduer i, puslede pigerne og jeg indenfor. Vi endte med at vende vores store u-sofa om, og få TV’et op på den eneste lige væg vi har i stuen. Men efter vi vendte rundt på det hele, så har der ligesom manglet lidt i hjørnerne. Det har været ret tomt.

Men i dag så jeg i en reklame fra Davidsen *, at man kunne købe et lille metal bord et Svaneke sidebord og målene var perfekt til at stå i af hjørnerne i stuen. Det måler 46 cm i diameter og er 52 cm høj og fås i hvis og grå.

Så fodboldtossen (som jo går i skole hjemme) og jeg (heldig at have en fridag) smuttede lige en tur i Davidsen i Vojens* for at skaffe to af disse små søde borde. Heldigvis så havde de flere i den farve jeg gerne ville have. Så det var bare perfekt. To styk ind i bilen og så hjem igen.

Nu står de så og pynter i vores stue.

I denne uge kører Davidsen kampagne* på dem, så der er 50% at spare. Faktisk så koster de i denne uge kun 49,95 kr. Gælder indtil på torsdag d. 7. maj, så du skal være lidt hurtig. De kan også bestilles i deres online shop. Du finder bordet her*

Så hvis du lige mangler et sødt lille bord til ungdomsværelset eller altanen så vil jeg gerne anbefale dette lille metalbord. Da det også er rustbeskyttet.

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=28664&bannerid=69987

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *