Tips og ideer

Der blev liv

Indeholder annoncelinks*

Jeg har længe været på udkig efter noget til at have i hjørnerne af vores stue. Vi har skråvægge mange steder, da vi jo bor på 1. sal på vores landejendom, og mine forældre bor jo nedenunder. Vi har faktisk kun 3 rum, der ikke har en eller flere skråvægge. Så det kan være lidt udfordrende at indrette rummene.

I vinterferien, hvor min mand og søn havde travlt med at sætte nye vinduer i, puslede pigerne og jeg indenfor. Vi endte med at vende vores store u-sofa om, og få TV’et op på den eneste lige væg vi har i stuen. Men efter vi vendte rundt på det hele, så har der ligesom manglet lidt i hjørnerne. Det har været ret tomt.

Men i dag så jeg i en reklame fra Davidsen *, at man kunne købe et lille metal bord et Svaneke sidebord og målene var perfekt til at stå i af hjørnerne i stuen. Det måler 46 cm i diameter og er 52 cm høj og fås i hvis og grå.

Så fodboldtossen (som jo går i skole hjemme) og jeg (heldig at have en fridag) smuttede lige en tur i Davidsen i Vojens* for at skaffe to af disse små søde borde. Heldigvis så havde de flere i den farve jeg gerne ville have. Så det var bare perfekt. To styk ind i bilen og så hjem igen.

Nu står de så og pynter i vores stue.

I denne uge kører Davidsen kampagne* på dem, så der er 50% at spare. Faktisk så koster de i denne uge kun 49,95 kr. Gælder indtil på torsdag d. 7. maj, så du skal være lidt hurtig. De kan også bestilles i deres online shop. Du finder bordet her*

Så hvis du lige mangler et sødt lille bord til ungdomsværelset eller altanen så vil jeg gerne anbefale dette lille metalbord. Da det også er rustbeskyttet.

close

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.