Velvære og sundhed

Australian Bodycare -Naturens hemmelige våben

Reklame – samarbejde med Australian Bodycare

For nogle måneder siden, så fik min familie muligheden for at afprøve nogle hudplejeprodukter fra Australian Bodycare. Jeg har tit hørt om produkterne, men aldrig selv prøvet dem. Så da muligheden bød sig, greb jeg den selvfølgelig.

Australian Bodycare produkter er baseret på Tea Tree Oil, som findes i den australske natur. Olien stammer fra Tea Tree, som gennem flere generationer er kendt for dens helbredende effekt ved at bekæmpe bakterier. Australian Bodycare har siden 1992 været kendt for deres produkter til at afhjælpe hudproblemer og hermed give en bedre livskvalitet. Det, der især tiltaler mig er, at der er tale om naturlige produkter, som er dermatologisk testet, også til sensitiv hud. Derfor var jeg vild med at skulle afprøve deres produkter.

Kampen mod bumser.

Med flere teenagere i huset skulle vi selvfølgelig afprøve deres produkter mod uren hud – altså mod teenageres bumser og det fede er, at når man bestiller deres produkter, så kan man sige ja til også at modtage deres grundige vejledninger i brugen af produkterne. Både, som video og som tekst. For Fodboldtossen (pige på 15 år), som gerne ville prøve produkterne, var det nemt at gå til, da hun først havde set hvordan videoerne.

Australian bodycare

Nu er det altså ikke fordi hun er ramt af mange bumser, men hun får dem.

Hun fik hurtig en rutine opbygget med at afvaske sit ansigt morgen og aften med Face Wash og Face Tonic. Det er dog vigtigt at understrege, at produkterne ikke virker over natten, men efter regelmæssig brug i en måned, kunne vi tydeligt se resultater i form af mindre rødme og generelt færre bumser. Fodboldtossen har nu brugt produkterne i ca 3 måneder og hun er meget tilfreds med produkterne. Hun skulle dog lige vende sig den lidt specielle lugt produkterne har.

Den effektive lille stick

Vi har også afprøvet en Spot Stick, som kan bruges til bumser og som kløestillende ved insektbind.

Australian bodycare

Vi sover ofte med åben vindue og det holder jo ligesom ikke myggene væk. Jeg er desværre en værre myggemagnet, så jeg får rigtig mange myggestik. Jeg har derfor gjort rigtig meget brug af den lille spot stick og kan simpelthen ikke få hænderne ned, for den er bare fantastisk. Kløen stopper med det samme og kommer ikke igen.

Så vi er tilfredse med produkterne og er allerede godt i gang med vores 2. bestilling. Hvis du ikke har afprøvet deres produkter endnu, så vil jeg klart anbefale at du gør.

Australian bodycare
Body Oil
Pris: 169,95  
Læs mere »

Australian Bodycare Body Oil.

Hair Rinse
Pris: 199,95  
Læs mere »

Shampoo til vask af håret efter behandling med Australian Bodycare Anti Lice.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *