Familieliv

Projekt weekend

En dejlig weekend er snart gået. Det er den første weekend i lang tid, hvor vi alle har været hjemme. Min mand er nemlig endelig blevet færdig i marken – altså for denne gang. Så han har været hjemme ved os hele weekenden. Noget vi – både ungerne og jeg trængte til.

Så vi har rigtig fået lavet noget og hygget i denne weekend.

Projekt pool opstart

Sidste søndag brugte vi hele dagen på at tømme vores “lille” pool for 50000 liter vand. Dette var første gang i de 12 år vi har boet her, at vi har været nød til at tømme poolen helt for vand. Normalt er den bare lidt grøn af alger, når vi starter sæsonen op. Men i år var hele bunden fyldt af fastgroet okker. Vi forsøgte alt muligt for at få det af. Men det eneste, som virkede var højtryksrenseren. Men det betød så, at vandet skulle tømmes ud, for ellers kunne vi ikke komme til bunden i den dybe ende – er lidt over 2 meter dyb.

Nu er poolen så endelig blevet ren.

Min mand har i denne weekend fået lappet 2 små huler i dugen og sat lidt silikonefuge omkring belysningen. Poolen har nemlig tabt lidt vand sidste år. Så nu er projekt fyld poolen op igen gået i gang. Dette kommer til at tage nogle dage. Heldigvis har vi egen vandboring ellers havde det været en dyr affære. Bagefter så skal vandet også lige varmes op før vi kan tage årets første dukkert. Så det bliver sent i år – ungerne og bedstefar plejer at være i første gang senest midt i april. I år bliver det nok først midt i maj. Men med udsigten til en sommerferie på dansk grund, så er vi bare taknemlige for at vi er så heldige at have en pool at hoppe i.

Projekt urtehaven

Urtehaven er også ved at tage form i år. Jorden er blevet gødet og vendt. Jordbærplanterne står rigtig pænt, også de nye stiklinger, som blev sat i efteråret.

Desværre så afgik min ruccolasalat ved døden. Så jeg har været nød til at bede min søde kollega om en ny lille plante i år. Så pinligt – da jeg fik den af hende sidste år.

Rabarberne vokser lystigt og er snart store nok til at lave rabarberkompot af.

I dag har vi så også fået sået 3 rækker ærter, 1 række persille og en række gulerødder. Så det skal nok blive lækkert til sommer.

Hvad plejer du at så i din urtehave?

Projekt Kalvøstien

For første gang i mange uger mødtes vi med et hold venner. For at holde det corona venligt, så mødtes vi til en fælles gå tur på kalvøstien. De er 5 og det er vi også, så det kunne lige lade sig gøre indenfor reglerne. Det blev til nogle dejlige timer sammen, hvor der blev geocachet og snakket lystigt. Det blev til 9 km i benene. Det var lidt hårdt for gym-tossen, da hun og sønnike have lavet en “døgner” med at spille Fortnite. Så hun blev ret flad for energi. Så var det heldigvis godt at hver familie have taget eftermiddagskaffen med. Denne sad vi og hyggede med, da vi nåede tilbage til vores biler. Så alt blev gennemført med fornuft kasketen på i forhold til corona.

Det var dejligt at lige snakke med andre og det gav lige lidt ekstra i denne tid. Fodboldtossen og sønnike nød det i hvert fald også. De har de sidste 6 uger stort set ikke været udenfor vores matrikel. Da de jo går i skole hjemmefra.

Projekt hjemmetræning

Fodboldtossen laver hjemmetræning flere gange i ugen, nu hvor hun ikke kan komme til fodboldtræning. De har fået et styrketræningsprogram, som kan laves hjemme på gulvet. Dette har hun virkelig været god til at lave og jeg har været med et par gange. I dag var jeg så med igen og det var hårdt -men dejligt at få mærket sin krop. Vi har de næste par uger aftalt at lave programmet 4 gange i ugen. Hvor jeg også er med. Altså fodboldtossen laver allerede det 4 gange i ugen, så det er bare mig der skal til at i gang.

Fodboldtossen laver også interval løb på løbebåndet, samt agilitytræning med stige og tennisbolde. Hun gør virkelig alt for ikke at miste hendes fodboldform. Hvem der dog bare havde hendes selvdisciplin…..

Håber du har haft en dejlig weekend, selvom corona har gjort sit for at gøre vores hverdag lidt mere besværligt.


Du har mulighed for at få mine nye indlæg, som mail ved at tilmelde dig herunder.

Få besked når der er nyt på bloggen

Gå ikke glip af nye spændende indlæg. Ved at tilmelde dig, får du besked direkte i din mail.


Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *