# 1. uge af min kamp mod vægten

Ja men, hvad kan jeg sige. Som altid har jeg jo været helt fantastisk til at overholde mine nye spisevaner i denne uge. Det er jo også i den første uge at motivationen er størst. Men jeg håber, at det fortsætter i uge 2.

Jeg har i denne uge forsøgt at spise så lidt kulhydrat som muligt. Dette har jeg valgt, fordi mine tidligere erfaringer, har vist, at så taber jeg mig hurtigere. Og nu hvor jeg lige er startet, så er det bare vigtigt for mig, at der sker noget på vægten med det samme. Sådan er jeg bare skruet sammen.

Så jeg har stort set levet af protein, grønsager og fedt i denne uge. Jeg har startet alle mine morgner med cheasy skyr og hytteost. Jeg blander simpelthen 2 spsk skyr med 1 spsk hytteost, og så 1 tsk hindbær marmelade ovenpå. Det smager lidt af ris ala mande. Hvilket jeg bare elsker. Så det er bare mums.

Resten af dagen har det været kød med grøntsager og forskelligt fedt.

Det var været nemt for mig ikke at “falde i”, da jeg har følt mig mæt med det jeg har spist. Har dog også skruet op for mit indtag af vand.

Status uge 1

Jeg kan simpelthen ikke få armene ned. På én uge har jeg tabt mig 4 kg. Ved godt – at jeg har mange kg at tage af. Men at tabe 4 kg på en uge, det giver mig i hvert fald motivation og styrke til at fortsætte i næste uge.

Hvordan er det gået for dig?

Hvis du vil være med fra starten, så læs mit tidligere indlæg: Min kamp mod vægten

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *