Familieliv

Vores hjemmespa

Selv hjemme med tøserne – så står det selvfølgelig på hygge. Vi havde aftalt, at vi skulle prøve det der med at lave en hjemmespa. Hvor vi skulle nusse lidt omkring os selv.

Vi er ikke sådan nogle rigtige pige piger, hvis I forstår hvad jeg mener…og jeg har aldrig selv gået op i alt sådan noget selvforkælelse, som ansigtsmaske eller fodbad. Min hud klare sig egentlig ret fint uden, at blive smurt med diverse cremer. Men en gang skal jo være den første, og hvorfor ikke bruge #stayhome tiden på at prøve en hjemmespa med mine dejlige piger.

Jeg havde købt ind i Matas. En skrubbemaske og en fugtmaske til ansigtet. En hårkur. En fodbadeolie og en fodbalsam. Alt sammen af Matas egne striber. Jeg fik også et par prøver med på Ole Henriksens produkter. I alt havde jeg købt produkter for 260 kr.

Vi havde aftalt, at kl. 13 skulle vi starte med at lave snacks – både sunde og usunde. Vi anrettede det på et fad, så det var klar til os, når vi skulle sidde og nyde ansigts maskerne og fodbadet.

Vi startede med at gå i bad, og puttede derefter hårkur i håret og viklede håret ind i vores turbaner (håndklæder til at have om håret). Så lavede vi en kølelig alkoholfri drik brandbil. Som består af lige dele sprite og appelsinjuice og ca. 25 ml Rose’s Grenadine. Samt masser af isterninger.

Så var det skrubbemaske tid. Vi blev alle tre smurt ind i skrubbemasken, satte os i sofaen, og startede den film, vi ville se samtidig med. Nemlig filmen Wonder. Sådan sad vi i 20 min, hvorefter vi vaskede skrubbemasken og hårkuren af. Så duppede vi øjenområderne ind i de små prøver fra Ole Henriksen. Så lidt film igen og snackede lidt, inden vi smurte ansigtet ind i fugtmasken. Så lavede vi vores fodbadeolie fodbad. Måske fik vi lige lavet det lidt for varmt – okay meget for varmt. Så vi kunne ikke sætte fødderne i lige med det samme. Men så snackede vi bare, og så videre på filmen indtil vandet var tilpas.

Fugtmasken skulle sidde 5 min, hvorefter vi skulle fjerne det overskydende med en vat rondel.

Vi kunne endelig få fødderne ned i fodbadet, sad og nød det i 20 min, hvorefter fødderne blev filet godt og grundigt inden fodbalsamen blev smurt på, og fødderne blev puttet ned i en pose i en halv time. Bagefter var vores fødder helt babynumse agtige. Mega dejligt.

Vi så filmen færdig, snackede og drak vores brandbiler.

Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, som vi sagtens kunne gøre igen alle tre.

Læs mere om hvordan vi forberedte os på https://momwifenurse.dk/paaskefri-og-hjemmespa/

Du har mulighed for at få mine nye indlæg, som mail ved at tilmelde dig herunder.

Få besked når der er nyt på bloggen

Gå ikke glip af nye spændende indlæg. Ved at tilmelde dig, får du besked direkte i din mail.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *