Bornholm
Familieliv,  Oplevelser

Turen går til Bornholm

Inden længe så starter vores tiltrængte sommerferie, og turen går i år til Bornholm. Ud af min familie på fem, så er der to af os, der ikke har været så heldige, at besøge Bornholm endnu. Nemlig min yngste, og så mig selv. De tre andre har alle været på Bornholm med skolen. Faktisk har min ældste Lukas været på Bornholm hele to gange med skolen. Så han har styr på, hvad vi alle skal se og opleve, når vi kommer derover. Det kommer jeg mere ind på senere.

Jeg har selvfølgelig lånt “Turen går til Bornholm” på biblioteket til at lave lidt resource inden vi skal afsted. Dette gør jeg hver gang, vi skal på ferie. Låner alt hvad biblioteket har, og lægger en plan for, hvad jeg synes, der er vigtigt for os at se/opleve. Det er dog ikke altid alle i familien, der synes vi skal se det samme eller synes om, at jeg lægger planer for hvad vi skal. Men jeg kan godt lide at have styr på, hvad der er af muligheder, der hvor vi skal hen.

Nå tilbage til turen til Bornholm. Lukas har lavet en liste over, hvad han synes, vi skal se derover. Vi har en uge på øen, og skal da nå at se så meget som muligt.

Så lige nu ser vores liste sådan ud, sat op efter, hvad vi tænker, vi kan nå på en dag og i samme område:

 • Hammershus
 • Opalsøen
 • Hammersøen
 • Hammer fyr
 • Gå tur omkring Knuden ca 5 km
 • Jons kapel
 • Helligdomsklipperne
 • Sorte gryde
 • Østerlars Rundkirke
 • Den ene af Rokkestenene
 • Den anden af Rokkestenene
 • Rytterknægten
 • Ekkodalen
 • Svaneke

Vi skal bo i sommerhus ved Dueodde, så vi skal også have tid til at nyde en af Danmarks smukkeste strande – glæder mig til at se om den er smukkere end Rømø eller Hvide Sande.

Vi skal også have tid til at spise masser af is, og tænker også vi skal nyde et eller flere fiskeretter. Vi er nemlig en familie der elsker fisk.

Nå men, jeg glæder mig til vi skal afsted, og jeg ved at resten af familien også gør det.

Vil helt sikkert blogge om vores tur senere.

Hvis du tænker, at der er noget som ikke er på listen, som du bare, synes vi skal se/opleve, så skriv det endelig i en kommentar herunder. Så det kan komme med på vores liste.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *