Familieliv

Tre ting – jeg ikke har kunnet leve uden i 2019

Jeg vil indvi jer – mine kære læsere, i hvilke 3 ting jeg ikke har kunnet undvære i 2019. ( og sikkert heller ikke i 2020)

Nr. 1 – Pepsi Max

Det er simpelthen den ultimative ting, som jeg ikke kan leve uden. Jeg har forsøgt at stoppe med at drikke disse små dejlige sorte dåser mange gange, men det holder max i 14 dage. Jeg har forsøgt at nedsætte mit forbrug, men dette går også galt hver gang. Jeg drikker nok 3-4 dåser om dagen. Nogle gange flere. Men den er helt gal, når jeg op af dagen får hovedpine, fordi jeg ikke har fået min MAX endnu. Så er det ,at jeg forsøger at skrue ned for mit forbrug.

Jeg har prøvet at finde en erstatning, som thé eller vand med brus og smag. Men det giver bare ikke den samme tilfredsstillelse. Folk spørger tit, hvorfor jeg ikke bare drikker kaffe. JA, jeg er voksen og sygeplejerske, men jeg kan IKKE drikke kaffe – kan simpelthen ikke lide det, hverken smag eller lugt. Never gonna happen – SÅ jeg undskylder mig med, at jeg drikker Pepsi max i stedet for kaffe. For så kan jeg jo drikke dem på alle tidspunkter af døgnet.

Jeg ville dog ønske, at jeg på en eller anden måde kunne få bugt med min trang til Pepsi Max, så gode råd er meget velkomne.

Nr. 2 – Mine crocs

Mine yndige hvide crocs er blevet mine bedste venner her i 2019 for jeg lider af en hælspore, som bare ikke gider at forsvinde. I januar fik jeg lavet en indirekte akillesene forlængelse, som skulle afhjælpe mine hælsmerter. Jeg blev opereret og skulle holde benet i ro i 4 uger, mens jeg skulle lave nogle udstrækningsøvelser. Det gik rigtig godt og smerterne forsvandt, så til min 3 mdr. kontrol kunne jeg stolt sige, at det havde hjulpet, og at jeg havde næsten ikke nogen smerter mere. Så jeg blev derfor afsluttet med et godt resultat. Jubiii. Men det varede kort – for da jeg rigtig var kommet i gang med mit arbejde igen, så kom smerterne også igen. Hvilket bare var så træls.

Jeg er en pige med hang til bare tæer, hvilket jeg godt ved er total “no go” med en hælspore. Så jeg købte mig nogle “flotte” hvide crocs – eller rettere en kopi for de kostede kun 30 kr. i Bilka. Men disse hvide crocs har total ændret min hverdag. Jeg har dem på hele tiden, når jeg er hjemme, og de har hjulpet mig mega meget med mine hælsmerter. I hvert fald så jeg kan gå omkring uden smerter. Men hælsporeren er stadig min parasit – for har jeg ikke mine flotte hvid crocs på, så er smerterne der, når jeg går omkring.

Håber den en dag forsvinder.

Nr. 3 – Min mobil

Som stort set alle andre er jeg også totalt afhængig af min mobil. Jeg bruger den til alt. Det er så sjældent, at jeg er nødt til at tænde PC’en, fordi jeg ikke kan gøre det på mobilen.

Jeg må ærligt erkende, at det nok er Facebook og Instagram, der tager det meste af min tid på mobilen. Men som undskyldning – så er det her jeg læser nyhederne fra Jydske Vestkysten, Dr og TV2.

Vi – min mand og jeg har også en fælles kalender, så vi kan holde styr på alle aftaler og så han kan se mine arbejdstider. Dette fungere bare. Så det vil jeg ikke undvære.

Jeg havde dog lidt krise omkring min mobil, da min mand valgte at give mig en ny i fødselsdagsgave. Jeg elskede min guldfarvede Samsung galaxy s7. OK – den opførte sig lidt mærkeligt ind i mellem og batteriet var ikke som det havde været. Men alt var opsat til det jeg ønskede, og den gjorde bare alt meget lettere. Men nu skulle jeg så til at opstarte en ny mobil. Heldigvis havde han købt en Samsung s10, så alt kunne bare overføres. Men det var alligevel ikke helt det samme. For det første, så har 10’eren ingen knap i bunden, og det skulle jeg lige vende mig til. For det andet, så er den nye mobil hvid. Så der faldt mit diva niveau lige til bunden. Jeg elsker guldfarver, og hvis jeg selv skal sige det, så passer det bare vildt godt til mig.

Dette var de 3 ting, som jeg ikke har villet undvære i 2019 og jeg tror heller ikke at det ændre sig i 2020. MEN – man ved aldrig…

Hvad har du ikke kunnet undvære i 2019?

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

2 Comments

 • Pia

  3 ting jeg ikke kunne undvære i 2019
  1. Mobilen den samkører med min arbejds kalender, så jeg kan se private og arbejds opgaver/ aftaler. Der ligger også ret meget andet som jeg stort set bruger hver dag.
  2. Det er ikke en ting, men min kiropraktor, som fikser mit skrog, så jeg fungere optimalt.
  3. Hvis jeg ikke må vælge mine sønner og andre jeg elsker, må det være mit TV, som jeg slapper af ved hverdag.

  Godt nytår

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *