Tips og ideer

Tjen penge online

Eovendo – Danmarks største cashback side

Reklame

Jeg har gennem de sidste par år brugt en cashback side, der hedder Eovendo, når jeg skulle handle online. Dette for at spare nogle penge til andre skønne ting og så er det en dansk side.

Det gode ved denne side er at det koster ikke noget at være medlem og hvis man handler igennem Eovendo så får man procenter tilbage af det købte. F. eks. så handler jeg meget på sport 24 ( ikke så mærkeligt med 3 sportsaktive børn). Hvis jeg handler igennem Eovendo får jeg 10% tilbage af det købte beløb og hvis man, som jeg er VIP kunde hos sport 24 optjener jeg også bonus der. Det kan virkelig spare sig bruge Eovendo.

Ud over at man for penge tilbage så er der også daglige skrabelodder hvor man kan vinde forskellige ting. Jeg har f. eks vundet et 3 mdr. abonnement til CMORE.

Eovendo – Danmarks største cashback side

Penge man får i cashback kan man få udbetalt som kontanter gennem paypal eller også kan de veksles til gavekort til forskellige butikker bl.a. JYSK, Jensens Bøfhus, SAXO

Personligt synes jeg helt klart det er fantastisk side, som jeg er glad for at have fundet..og jeg har sparet en del penge.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *