Livishape komplet kur

Test af 1 uges kur

Indeholder annoncelinks markeret med *

Jeg har sat mig for at teste en uges komplet kur fra LiviShape.dk. Dette for at kickstarte min vægttabsrejse endnu en gang.

Som du sikkert ved, så gik jeg i gang med et vægttab tilbage i januar 2020, og det blev til 6 kg tabt. Det gik super godt lige ind til at min motivation igen faldt. Siden er der selvfølgelig kommet 2 af kiloene tilbage på min krop. Læs alt om, hvordan jeg gjorde det her.

Men lige her midt i den danske sommer er min motivation igen høj for at få tabt nogle af de “fede” kiloer. OG det vil jeg udnytte.

Jeg kom tilfældigt til at opdage LiviShape produkterne på instagram. Googlede derefter en masse frem om kuren. Jeg ved ikke, om det er min søgning af produktet, som har været for smal, eller hvad det er der gør, at jeg ikke rigtig har kunnet finde frem til nogle dårlige anmeldelser af produkterne fra LiviShape. Så derfor vil jeg nu forsøge at kickstarte min vægttabsrejse med en uge, hvor jeg skal erstatte alt, hvad jeg spiser med produkterne i den uges komplette kur jeg har købt.

Meget lav kalorie indhold

LiviShape kuren* består både af shakes, snacks og rigtig aftensmadsprodukter, alt sammen lavet med et meget lavt kalorie indhold. Normalt – så skal en kvinde have i mellem 1500 og 2000 kalorier om dagen. I denne kur får jeg kun omkring 800 kalorier. Så jeg er meget spændt på, hvor meget jeg kommer til at føle mig sulten.

For at sultfølelsen ikke skal blive for slem så medfølger der i kuren noget Fiber-vand* og nogle Konjac fiber kapsler*, som jeg også skal indtage dagligt under forløbet. Det skulle være med til at give mig en mæthedsfølelse.

Jeg er rigtig spændt på at afprøve produkterne. I de anmeldelser jeg har kunnet finde, skriver de alle sammen at smagen af LiviShape produkterne smager meget bedre en Nupo produkterne. Jeg har for lang tid siden prøvet Nupo produkterne, og jeg var bestemt ikke lige vild med smagen af dem.

En uges komplet kur

LiviShape skriver, at det kan være lidt forskelligt, hvilke af produkterne som er med i kuren, når den sendes afsted.

I den komplette kur jeg har modtaget er der følgende produkter:

Måltider

 • 6 x Kakao Diet shake
 • 6 x vanilje Diet shake
 • 1 x Pasta carbonara
 • 1 x Cremet grøntsagssuppe
 • 1 x Cremet kyllingesuppe
 • 1 x Mexicansk chiligryde
 • 1 x Aspargessuppe
 • 2 x Spicy spaghetti bolognese
 • 1 x Nature crunch bar
 • 1 x Choko/peanut crunch bar

Snack

 • 1 x Søde chili kugler
 • 3 x Ristede nødder
 • 3 x Barbecue kugler

Samt

 • 1 x Shaker 500ml i pink 
 • 1 x Fiber konjac til i alt 30 dages forbrug
 • 1 x Fiber-vand solbær til 10 liter light-saftevand, der mætter.

Under kuren vil jeg veje og måle mig omkring taljen, samt vurdere smagen og mæthedsfølelsen af de enkelte produkter.

Jeg vil efter min uges kamp på kun 800 kalorier komme med en opfølgning på, hvordan det er gået. Håber du har lyst til at følge med…

Jeg har helt selv betalt for den komplette kur. Det vil blive min helt egen mening og vurdering af kuren, som kommer senere i opfølgningen.

close

Få besked når der er nyt på bloggen

Gå ikke glip af nye spændende indlæg. Ved at tilmelde dig, får du besked direkte i din mail.

2 kommentarer

 • Pia

  Kære Tanja.
  Fedt at du, som jeg tænker på at lægge lidt kilo bag os, vi ved jo om nogle at for meget ikke er så godt. Men må jeg anbefale dig at forsøge en ny trend, hvor vi har “ lov” til at nyde almindelig mad mm og stadig tabe lidt/ meget vægt? Du har sikkert hørt om konceptet, Sense, jeg ved at Mia Sørensen i Vejle har kurser, online og fremmøde, hun er virkelig en god lærer, det skulle du prøve.
  Mange knus Pia

  • Tanja

   Hej Pia
   Mange tak for din besked og anbefaling af en sensekost konsulent.
   Jep jeg kender godt Sensekost principperne og har fuldt dem on off de sidste par år. Jeg har faktisk en del af bøgerne.
   Jeg er uden tvivl også mest tilhænger til, at jeg og alle der ønsker et vægttab gør det med ganske almindelig mad. Jeg har valgt at afprøve denne kur for at kickstarte mig i gang igen. Herefter har jeg tænkt mig at spise almindelig mad igen. Jeg kan slet ikke undvære almindelig mad. Men en gang i mellem skal der bare prøves noget nyt..
   Kz Tanja

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *