www.momwifenurse.dk
Tips og ideer

Sådan lavede jeg min blog

Jeg havde gennem længere tid gået med et ønske om at starte en blog. Men var meget i tvivl om, hvordan jeg skulle komme gribe det an. Så på en af mine fridage gik jeg i gang med at finde ud af, hvordan jeg kunne komme i gang.

Lav en blog

Jeg googlede, derfor en masse forskellige søgeord omkring, det at starte en blog. Jeg fandt hurtig en hjemmeside www.lavenblog.dk, som har en virkelig god guide til, hvordan man laver en blog. Det gode ved siden, er at den tager mig igennem alle trin med tekst og billede forklaring.

Så hvis du går med tanker om at prøve at lave blog, så tjek siden www.lavenblog.dk

Hjemmesiden anbefaler, at jeg skal oprette mit eget domæne navn, da det giver mere frihed end hos en gratis side. www.lavenblog.dk anbefaler at oprette et domænenavn hos www.unoeuro.com, som er et meget brugt webhotel, og så har det produkter med flere forskellige prisklasser. Den billigste koster ca 18 kr i mdr. Hvilket er en lav pris ved siden af mange andre udbydere. Hvis du bruger følgende rabat kode 6MKZ3R – får du 3 måneder gratis.

Nå, men fik altså oprettet mig et domænenavn www.momwifenurse.dk hos www.unoeuro.com og det var slet ikke svært – det var faktisk pærelet.

Når man opretter et domænenavn med .dk skal det registreres hos Dk – hostmaster, før det virker. Men dette bliver du også guidet igennem på www.lavenblog.dk

Da jeg så havde registret mit domænenavn hos DK- hostmaster, skulle jeg lige have lidt tålmodighed før mit domæne kunne bruges – altså blev aktiveret. Men efter et par timer, så kom bekræftelsen. www.momwifenurse.dk er online.

Jubii så langt så godt. Så sagde guiden, at jeg skulle installere WordPress på mit webside, og dette var vildt nemt – da jeg med et enkelt klik hos mit webhotel unoeuro kunne starte installeringen og så klarede det stort set sig selv.

WordPress

Nyt problem – jeg skulle nu finde ud af at bruge WordPress, her måtte jeg igen google mig frem og fandt en hjemmeside www.nemprogrammering.dk, som har det mest fantastiske WordPress video kursus omkring de mest grundlæggende funktioner, og så er det helt gratis… De videoer har virkelig været en kæmpe hjælp for sådan en nybegynder som mig. Så jeg fik oprettet min blog og mit første indlæg…jeg fik den fedeste følelse over at sådan en som mig virkelig kunne google mig til, hvordan jeg skulle gøre.

De bedste hjemmesider jeg fandt frem til var:

www.lavenblog.dk

www.unoeuro.com

www.nemprogrammering.dk

Men også disse sider har været en hjælp for mig her i begyndelsen:

www.webdesigner.dk

www.onlinebijobber.dk

Jeg har nu været i gang i omkring 14 dage, og elsker det. Det er så fantastisk at bare kunne skrive på noget, man selv startet op, og jeg glæder mig til at se, hvad det bliver til.

Held og lykke med selv at lave en blog. Hvis jeg kan, så kan du også godt.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *