Spring camp

Så er gymnastik sæsonen i gang

Herhjemme har vi to slags piger, fodbold-tossen og gym-tossen. Gym-tossen er vores datter Lykke på 11 år. Hun elsker at gå til gymnastik og har lige siden sæsonen sluttede, talt ned til den nye sæson starter.

Det er den så nu.

Lykke går på 2 forskellige gymnastik hold. På et lokalt blandet springhold og på et regionshold. For at Lykke må gå på et regionshold, er der et krav om at hun også skal være aktiv for et lokal hold.

Så nu er gymnastik altså startet – hvilket betyder at Lykke er til gymnastik tirsdage fra kl.18.15 til 20 på lokalholdet og onsdage fra kl. 17.45 til 19.45 på regionsholdet DGI Mini Mix Syd

Lokalholdet

Gymnastikholdet i vores lokale forening er et lidt lille hold – i år er de ca 18 gymnaster. Det er jo også i en lille landsby i udkanten af kommunen. Men de springer meget og får øvet et spring mange gange, når de ikke er flere. Det eneste Lykke synes er træls, er til opvisningerne for 18 unger på gulvet ser ikke ud af meget, når der laves rytmeserie. Lokalholdet træner i en multihal (en halv hal) og de har desværre ikke de bedste faciliteter, som pomfrit grav osv. Dog er lokalforeningen i gang med at finde midler til at udvide hallen, så de får alle de vigtige gymnastik faciliteter. De har talt om det nogle år nu. Jeg er dog ikke sikker på, hvor langt de er i processen.

Lykke elsker lokalholdet, da hun her er sammen med alle vennerne fra skolen. Hun kender alle de voksne, som træner dem. Det giver tryghed – især for Lykke, når hun skal øve spring.

Regionsholdet

Regionsholdet DGI Mini Mix Syd mødes og træner på Skibelund efterskole. Der er de fedeste faciliteter. På Mini Mix er de ca. 65 gymnaster. SÅ her står man i kø til springende – til gengæld, så ser det super fantastisk ud, når der står 65 unger og laver rytmeserie til opvisningerne.

De kommer ud at lave rigtig mange opvisninger – så i marts og april går alle weekenderne med opvisninger. De kan godt have 3 opvisninger på en dag. Pyha tænker jeg. Men når man kigger på alle disse glade unger, så ser det ikke ud som om, at de synes, det er hårdt. Ungerne elsker det og er altid fulde af energi.

Læs mere om DGI Mini Mix her

Hele deres opvisning til galla i Magion Grindsted 2018-2019

Lykke var inden hun startede på Mini Mix ikke så vild med rytme – men det har ændret sig i løbet af sidste sæson. Hun er stadig ikke kæmpe fan af det – men hun nyder, at være en del af dette store fællesskab.

Lykke elsker, at gå på dette store hold, fordi hun er en del af et stort fællesskab, har fået nye venner, og så elsker hun alle de fede opvisninger, de laver rundt om i hele regionen.

Ups, jeg må da ikke glemme det, hun elsker allermest – nemlig at hun får holdtrøje med navn på. Det er jo bare for sejt, når man er en pige på 11 år.

Holdtrøjen med navn…jubiii

Hvis du har lyst til at læse lidt omkring fodbold-tossen, så kan du finde et indlæg omkring hende her

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *