Familieliv

Projekt nyt køkken #3


Ved vejs ende, alt er færdigt. Selv den mindste lille liste.

Så køkkenet er taget i brug – faktisk har vi haft det i brug siden efterårsferien. Men nu hvor vi skulle holde konfirmation i april måned, så blev endelig helt færdig med alle småting.

Vores overlækre bordplade

Sidst fortalte jeg, at vi havde bestilt en laminat bordplade i grafit look med underlimet sort vask. En bordplade jeg virkelig glædede mig meget til at se. For vi havde faktisk ikke set bordpladen i en stor udgave. Kun på en lille 10×20 cm prøveplade. Så det var lidt knald eller fald. 

Heldigvis var jeg fuldstændig solgt, da den kom hjem. For hold nu op, hvor var / er den flot. Min mand kunne også lide den. Så det var et rigtig godt sats vi havde gjort der. De gæster vi siden har haft er alle helt vilde med bordpladen og tror at det faktisk er en grafit bordplade. Så de bliver noget overraskede når vi fortæller at det er laminat.

Skuffer og skuffer


I det meste af køkkenet har vi valgt skuffer. Faktisk så er det kun høj skabene og den ene side af kogeøen, som er med skabe. Alle skuffer er med samme store størrelse, så der hele tiden bliver holdt en lige linje. Inde bag disse lidt store skuffer har vi valgt at have inder skuffer, som har en almindelig skuffe størrelse. Til disse skuffer har vi så nogle specielle greb på som sidder fast på den store skuffe så den lille skuffe følger med ud når skuffen trækkes ud. For at komme ned i selve den store skuffe, så vi så klikke på en lille knap og så skiller de to skuffer sig af. Det lyder lidt indviklet, men det er det slet ikke – kun at forklare på skrift…..


Tilbage til vejs ende 

Vi er jo som sagt færdige, og har fået alt vores køkkengrej fordelt i alle skabe og skuffer. Det var faktisk ikke helt så nemt at finde den rigtige plads til alle tingene. Tror faktisk det var fordi vi har fået så meget mere opbevarings plads. Så lige nu er der ikke ret meget i skufferne. Men så er der plads til at ønske sig nye lækre ting til køkkenet. 

HTH GO

Faktisk havde vi flere små problemer undervejs under opbygningen af køkkenet. Der var nogle fronter der var riset eller havde andre fejl. Der var ting vi ikke havde fået med hjem, da vi kørte afsted med hele vores køkken på traileren. MEN lige meget hvad vi henvendte os med til HTH GO, så blev vi mødt at af et flinkt personale, der byttede tingene eller fandt den manglende del uden så meget som at stille spørgsmål til det. Virkelig professionelt service vi er blevet mødt med. Så vi klart anbefale andre at bruge denne løsning.

Hvis du vil se vores forvandling af vores køkken fra start til slut; så læs starten her : Projekt nyt KØKKEN #1 – Momwifenurse.dk og Projekt nyt køkken #2 – Momwifenurse.dk

Hvidevarer i vores nye køkken

Vi har valgt 2 ovne fra Siemens: Siemens : Siemens HB273ABS0S IQ300

En induktionskogeplade fra Siemens: Siemens ED851FWB5E

Et køleskab fra Siemens: Siemens Køleskab KI81RAFE1 integreret

En loft emhætte fra Silverline med ekstern motor:

En opvaskemaskine fra Hisense

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *