Påskefri og hjemmespa

Endelige har jeg nogle fridage, hvor jeg kan være hjemme ved min familie. Jeg har den sidste tid haft mange arbejdsdage, så ungerne har været selv hjemme stort set hele tiden. Min mand har stadig travlt i marken og ham ser vi stort set ikke.

Så nu skal der hygges. Men med hvad?? Normalt ville jeg tage børnene med rundt i Danmark og opleve forskellige ting – Legoland, museumer, tage i Danland, osv. Men i denne coronatid er det begrænset, hvad man kan tage ud og opleve.

I går kørte vi – altså ungerne og jeg rundt og legede Påskehare. Vi satte lidt godter og en blomst af foran døren hos min søster og hos mine forældre. Påskeharen kiggede også forbi på vores matrikel, og ungerne hyggede sig med at finde æg rundt i haven. Det bliver de heldigvis aldrig for gamle til.

I dag er sønnike taget med min mand på arbejde. Eller han er faktisk selv taget på arbejde, da han ind i mellem hjælper til hos den landmand, som min mand arbejder hos. Virkelig dejligt for ham, at han får lov at lave det han elsker og tjene lidt penge på det.

Sønnike starter nemlig på Gråsten landbrugsskole efter sommerferie. Hvor han skal læse til landmand og samtidig tage en EUX. Det er så fedt, at man har lavet det, så man kan kombinere det praktiske og boglige for dem, som gerne vil begge dele. Men i dag er han, så ude at samle sten, mens min mand sprøjter eller såer. Så dem ser vi først engang sen aften.

Så det betyder, at vi tøser er selv hjemme, og vi har forberedt en hjemmespa dag i eftermiddag. Det bliver spændende. Det er ikke noget vi har prøvet før. Faktisk har jeg i mit 42 år gamle liv aldrig prøvet sådan noget wellness eller ansigtsmasker osv. Hvad kan jeg sige – det er ikke noget jeg går så meget op i. Men nu skal det altså prøves, vi kan jo alligevel ikke lave så meget andet her i Påsken.

Jeg troppede derfor op i den lokale Matas og sagde: Hjælp mig. Jeg gjorde det klart for ekspedienten, at det var første gang vi skulle prøve at lave en hjemmespa dag. At jeg ikke have behov for nogle dyre produkter, men bare noget, hvor vi kunne prøve hvad det ville sige at hygge om sig selv. Heldigvis var det den sødeste ekspedient, som med glæde ville forklare mig, hvad hun synes, vi skulle gøre. Hun tog udgangspunkt i Matas egne striber, som jo har en overkommelig pris. Tøserne og jeg havde inden snakket om hvad vi godt kunne tænke os at prøve. Så det blev til en skrubbemaske og en fugtmaske til ansigtet. En hårkur. En fodbadeolie og en fodbalsam. Samt 2 små prøver af Ole Henriksens produkter til ansigtet. En fodfil havde jeg i forvejen, så det behøvede jeg ikke at købe.

Derudover har vi planlagt, at vi skal have forskellige snacks, som mandler, vindruer, peanuts, frugt og en kølelig hjemmelavet alkoholfri drik.

Så kl 13 i dag åbner vores lille hjemmespa.

Hvordan vores hjemmespa så gik..læs med på https://momwifenurse.dk/vores-hjemmespa/

God Påske

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *