Tips og ideer

Nyttige online butikker

Indeholder annoncelinks*

Jeg arbejder som hjemmesygeplejerske med svækkede og sårbare borgere hver dag. Da der er mulighed for at man kan være rask smittebærer af coronavirusset. Så tager jeg ingen chancer. Jeg vil helst ikke bringe smitten med rundt til disse borgere eller til mine kollegaer. Jeg undgår derfor stort set alt kontakt til andre udover min familie i min husstand og mine kollegaer og så de borgere jeg besøger i forbindelse med mit arbejde.

Hvis du har det ligesom mig og helst vil undgå for meget kontakt med andre mennesker for at undgå smitte. Så giver jeg her mit bud på nogle online butikker, som kan være nyttige at kende til under denne corona pandemi.


Apopro online apotek*

Det er hele Danmarks online apotek. De yder personlig og professionel rådgivning. Der er mulighed for indløsning af recepter med det tilskud der gives i de fysiske butikker. Apopro* er billigst på de mest populære apoteksvarer. Dag-til-dag levering ved bestilling inden kl. 12.30


Hånddesinfektion.dk*

Hånddesinfektion* er vigtig i denne tid og derfor synes jeg denne side også bør fremhæves.

Hånddesinfektion* sælger håndsprit med 70 procent alkohol, som kan bruges til at holde dig beskyttet mod vira og bakterier. Højt niveau af alkohol dræber bakterier og beskytter dig mod vira. Ved hjælp af hånddesinfektion* kan du reducere risikoen for vira som: coronavirus, forkølelse og forskellige typer influenza.


Netpris.dk*

Netpris.dk* er en online grænsehandel butik, så hvis du ligesom mig har en dårlig vane f.eks. med at drikke lidt for mange pepsi max. Så er der hjælp at hente hos denne online grænsehandel butik hvis lageret der hjemme er ved at slippe op.

Her kan du nemlig bestille alle de varer du plejer at køre til Tyskland og hente. Du kan få dem leveret lige til døren. Du skal dog være opmærksom på at fragten hurtig kan blive dyr, da 12 kasser pepsi max vejer ret meget. Men muligheden er der, og du sparer stadig penge i forhold til at købe det i Danmark. Så det er helt op til dig. Tjek Netpris.dk *


Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *