Familieliv

Nu er det Jul igen…

Så sidder jeg her 2. Juledag på sofaen og skriver til jer. Normalt – altså når corona ikke florerer, så ville jeg være til julekomsammen med hele min svigerfamilie lige nu. I år sidder jeg her. Børnene spiller. Manden ligger på sofaen med dårlig ryg og ser tv. Jeg laver jo heller ikke det helt store for tiden. Min krop har den sidste måned sagt fra, og jeg må lige nu acceptere at den har brug for ro. Det er vildt svært for mig at acceptere. Jeg har sammenlagt været sygemeldt i en måned.

Men tilbage til julen anno 2020.

Juleaften blev i år holdt nedenunder hos mine forældre sammen med min søster. Det plejer at være dem, vi holder jul med. Det plejer dog at være hos os. Men børnene havde efterspurgt om vi ikke kunne holde det nedenunder i år, og det var mine forældre heldigvis med på. Altså, hvis jeg så ville klare årets produktion af pandekager, som vi altid får lillejuleaften. En lækker tradition min far har med sig hjemmefra. Når vi er 8 personer, der skal have pandekager til aftensmad, så skal der produceres mange pandekager….

Juleaften blev en rigtig hyggelig aften med lækker and og risalamande – sørme om jeg ikke var så heldig at finde en mandel i år. Med sang omkring et smuk juletræ og bagefter hygge med at slå seksere med en terning om at hente en gave. Og gaven måtte selvfølgelig ikke være til en selv.. Dette kan godt tage lang tid. Nu er vores børn heldigvis så store, at de er fulde af tålmodighed og aftenen blev rigtig hyggelig.

Juledag plejer vi at dovne og hænge ud herhjemme og nyde vores gaver. Dette gjorde vi også i år. Masser af afslapning og masser af slik og andet usund mad.

Så er vi tilbage til dagen i dag. 2. juledag – hvor vi plejer at være sammen med min dejlige svigerfamilie. Men da familien tæller 27 personer, så satte Corona restriktionerne en stopper for den tradition i år. I stedet så har familien skiftes til at tage hjem til min svigerfar. Han har i år særlig brug for at vi kommer forbi, da vi i sommers var så uheldige at miste vores elskede svigermor.

Selvforkælelse

Dagen i dag er så blevet brugt på lidt mig tid – selvforkælelse. Jeg har nydt dagen med en lækker peel off maske. Givet mine fødder lidt kærlighed med et dejligt fodbad. Travet en tur på en time på løbebåndet med podcast i ørerne. Det er altid rart at gøre noget godt for sig selv. Det må være et mål for mig, at gøre noget mere af i fremtiden.

Har din jul været som den plejer, eller har du også fundet tid til lidt selvforkælelse?

Clarins Cryo Mask 75 ml
Pris: 560,00  
Læs mere »

Clarins Cryo Mask er en super effektiv maske der er inspireret af kryoterapi-teknikker og bygger på Clarins' ekspertise inden for hudpleje. Ved at udnytte fordelene ved køling af huden forebygger og bekæmper den effektivt aldringstegn for at støtte hu

Læs mere »

Clinique Clarifying Lotion 2 er en eksfolierende, flydende lotion, som er velegnet til Cliniques hudtype 2: tør til kombineret hud. Den skal anvendes som trin 2 i Cliniques 3-trins hudplejesystem, efter afrensning af huden. Den giver huden en blid peeling

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *