måltidskasse
Familieliv

Bestil en måltidskasse – når aftensmaden bliver for kedelig.

Kender du det at løbe tør for ideer til aftensmaden? Eller synes du bare tiden og lysten til at stå og lave aftensmad er væk. Så er løsningen en måltidskasse.

Indeholder annoncelink *

Så læs med her. For jeg har været i gang med tjekke nogle forskellige måltidskasser ud. Altså dem hvor du får maden leveret hjemme og lige til at gå til.

Jeg synes nemlig, at det at stå og lave aftensmad er blevet kedeligt og ensformigt. Det er stort set de samme retter vi får gang på gang her hjemme. Så vi tænker på at prøve det der med at få leveret en måltidskasse. Men når jeg søger på nettet så findes der mange forskellige og hvilken skal jeg så vælge.

Jeg vil fremhæve HelloFresh* og Måltidsboxen*, som jeg finder interessante for os. En familie der består af mor, far og to piger på 12 og 15 år i hverdagen. I hverdagen bor vores store søn på landbrugsskolen i Gråsten.

Måltidskasse fra HelloFresh*

HelloFresh er Danmarks nye måltidskasse, som tager fleksibilitet til helt nye højder. Med HelloFresh kan du sammensætte din ugentlige menu lige som du kan li’ den – og du kan udskifte dine retter, lige når det passer dig. Hver uge får du 12 opskrifter at vælge imellem med alt fra danske favoritter til det verdenskøkkenet. 

Med HelloFresh* kan du bestille tre til fem måltider og servere for to til fire personer hver uge. Du kender din egen smag bedre end nogen anden, så du kan skræddersy dine opskrifter til at vække din appetit bedst muligt. 

Klassisk – det mangfoldige mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken. Her kan du kombinere saftigt kød med pivfrisk fisk eller vegetariske retter. Lige som du kan li’ det. 

Vegetar – vegetarkassen fra HelloFresh* er tætpakket med friske grøntsager og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Den kan nydes af både garvede grøntsagselskere og de nysgerrige, som ønsker at udvide deres kulinariske horisont

Du får alt, du behøver, til et kulinarisk eventyr i hjemlig hygge leveret lige til din dør – når det passer dig. Byd inspirationen til middag i dag!

Lige nu kan du afprøve HelloFresh med 2×30% rabat +10 % på de 2 efterfølgende måltidskasser RABATKODE: HELLOAFF725

Med denne rabatkode får du 30% rabat på dine to første måltidskasser fra HelloFresh. Du kan pause eller opsige dit abonnement når som helst før onsdag klokken 23.59 ugen inden levering.

Så det er da værd at prøve HelloFresh af lige nu og slip selv for at skulle så for planlægning.

Måltidskasse fra MåltidsBoxen*

MåltidsBoxen er din professionelle hverdagskok, som sørger for, at du kan servere varieret og sundt aftensmad. Hvad enten om du er single eller stor børnefamille – så har de en MåltidsBox, der passer til dig.

MåltidsBoxen* kan hjælpe dig i en travl hverdag, der ofte er fyldt med arbejde, fritidsinteresser og hente og bringe af børn. Det betyder, at du kan bruge alt den tid, som du sparer på indkøb og madlavning på de ting, som betyder noget for dig. Det kunne være mere nærvær hos dine kære, mere opmærksomhed i børnenes fritidsinteresser eller en helt tredje ting, som betyder noget for dig.

Anret lækker aftensmad på 10-30 min. med en måltidskasse fra MåltidsBoxen og find tid i hverdagen til dét, der skaber værdi for dig.

MåltidsBoxen indeholder
  • Hjemmelavede måltider, der er smagt til og klar til at spise
  • Altid friske råvarer, der er fyldt med vitaminer
  • Aftenmåltider til 3-4 dage
  • Ingen opskrifter – lige til at varme
  • Priser fra kun 50 kr. pr. måltid

De leverer din aftensmad i indbydende og bæredygtig emballage, som er nemt at afskaffe eller genanvende igen efterfølgende.

Forskellen mellem HelloFresh* og MåltidsBoxen*

Forskellen mellem de to måltidsbokse er, at hos HelloFresh* laver du selv maden ud fra opskriften, og de råvarer der er leveret. Så du får altså selv lov til at få hænderne i gryderne.

Ved MåltidsBoxen* er maden lavet og klar til at varme. Så her slipper du for selv at skulle lave maden. Du skal simpelthen bare varme maden og så er den klar til at blive sat på bordet.

Min mening er, at begge måltidsbokse er indbydende, så du skal vælge ud fra om du selv vil kokkerer, eller om du ønsker kun at skulle varme maden.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *