Tips og ideer

Mobildækning i udkants Danmark

Indeholder annoncelinks*

Står du og er på udkig efter en anden mobiludbyder med super dækning, så læs mere herunder….

Det er bestemt ingen hemmelighed, at vi har snart prøvet alle forskellige udbyder af mobilabonnementer, men pga. vores landlige placering, så er det ikke alle udbydere der fungere lige godt for os.

Vi bor jo i udkants Danmark og det har taget noget tid inden mobildækningen er blevet 100% god herude. Faktisk så har vi måtte erkende, at vi ikke kan bruge nogen af de billige udbydere af mobilnet, da deres dækning simpelthen ikke er godt nok her ude på bøh-landet.

Vi er flere gange blevet fristet til at skifte mobilabonnementer pga de billige priser de kan tilbyde os hos nogle andre udbydere. Men det er vi simpelthen holdt op med at falde for. Prisen betyder ikke så meget for os, som dækningen og kundeservicen gør. Så vi ender altid hos samme udbyder igen. Nemlig Telmore* – de er de eneste, som har en perfekt mobildækning herude hos os.

Telmore* bruger TDC’s mobilnet, som for 5. år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste. Hvilket vi kun kan tilslutte os, da vi aldrig har problemer med dækningen.

Her hjemme er vi 5 personer, som alle har en mobiltelefon. Så vi har 5 mobilabonnementer. Fire af os har et almindeligt abonnement med fri tale og 30GB, mens den sidste af har fri tale og 35GB og et Telmore Play abonnement*.

Det smarte ved at gøre det på den måde er, at så kan vi andre også bruge det, som er med i Telmore Play abonnmentet*. Selvom at det kun er med i et af vores abonnementer. Så kan vi alle bruge Telmore Musik*, hvor der kan lyttes til musik uden reklamer. Playlisterne kan downloades, så de kan høres offline. Noget de 3 unge mennesker i vores husstand bruger meget.

Hos Telmore* kan man også få Viaplay, HBO Nordic, og Tv2 Play, med i abonnementet. Det bliver noget billigere at streame Tv og film. Alt dette fås med Telmore Play*.

Så hvorfor ikke gøre som os og hoppe med på Danmarks bedste mobilnetværk hos Telmore*?

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *