Min kamp mod vægten

Min kamp mod vægten

Nu siger året 2020 og min mor og far har inviteret hele familien på en ferie syd på. Hvilket betyder, at jeg skal i bikini form. SÅ nu hopper jeg med på vognen med et nytårsforsæt om at få tabt mig ( som halvdelen af Danmarks befolkning), så jeg kan komme i bikini til sommer. Jeg har ikke noget fast mål om hvor meget jeg skal tabe mig.

Den evige kamp

Jeg har gennem hele mit voksen liv været overvægtig. Faktisk var jeg også overvægtig som barn. Jeg var dog ikke meget overvægtig, hvilket med stor sandsynlighed skyldtes, at jeg spillede meget håndbold og generelt var meget aktiv.

Dog kom jeg ned på at have en normalvægt til mit bryllup i 2002. Jeg fik dengang medicin på recept, som hjælp til mit vægttab. Det medicinen gjorde var, at fjerne alt min sult. Jeg spiste i den periode ikke ret meget. Så selvfølgelig tabte jeg mig ret hurtigt 20 kg. Dog ikke på en særlig sund måde. Men efter 3 graviteter inden for 5 år og alt for meget hygge i form af chips, slik, kage og is, kom min vægt tilbage til udgangspunktet og mere til.

Jeg har mange gange forsøgt at tabe mig med forskellige slankekure og livstilsformer. Men fælles for dem alle er, at de virker, så længe man overholder, de regler der er. Jeg kan hurtigt tabe mig 10 kg ved at følge en kur, men så falder motivationen, og jeg falder stille og roligt tilbage til de gamle vaner igen. Hvilket betyder at min vægt ret hurtigt kommer tilbage til udgangspunktet igen.

På nuværende tidspunkt vejer jeg ca. 25 kg for meget for at have en BMI i normal området.

Der er dog en livsstil, som jeg bliver ved med at vende tilbage til. Ikke at jeg lever 100% efter denne livsstil – faktisk gør jeg det ikke særlig meget. Men det svinger alt efter om jeg har det dårligt med min vægt eller om jeg er i min “ligeglade periode”. Men nu skal jeg jo i bikini til sommer, så jeg vil forsøge at følge principperne, så der kan ryge nogle kilo.

Sense – slank med fornuft

Den livsstil, som jeg bliver ved med at vende tilbage til er Sense – slank med fornuft. Det, jeg er faldet for ved denne livsstil er, at der ikke er noget som er forbudt. Hvis jeg har lyst til at spise slik, kage eller andre usunde ting, så kan jeg det. Da sense giver mig værktøjerne til, hvordan jeg retter ind igen, når jeg f.eks. har spist noget kage. Uden at det betyder noget for et eventuelt vægttab.

Jeg kan også lave helt almindelig hverdags mad og stadig følge Sense. Da det hele handler om mængde og fordeling. Så hele min familie, som modsat mig, burde veje mere end de gør- kan spise det samme, bare med en anden fordeling på tallerkenen.

Du kan læse mere omkring Sense principperne her

Ugentlige opdateringer

Jeg vil lave ugentlige opdateringer om hvordan min uge er gået. Også selvom at det er gået skidt – for jeg kender mig selv, så sådanne uger vil der med garanti komme. Tro mig.

Hvis du har lyst til at være med så smid en kommentar eller send mig en mail på momwifenurse77@gmail.com, så kan vi hjælpe hinanden på vejen mod bikiniformen.

Jeg glæder mig til at komme i gang.

Opdateringer på min kamp kan findes herunder:

Tilmeld dig – SÅ bliver jeg så glad

Få besked når der er nyt på bloggen

Gå ikke glip af nye spændende indlæg. Ved at tilmelde dig, får du besked direkte i din mail.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *