Tips og ideer

Kløende hovedbund

Indeholder annoncelinks *

Er du også træt af kløende og skællende hovedbund? Så læs med her, hvordan jeg slap af med den mest irriterende kløe i hovedbunden.

Jeg har gennem mange år døjet med den mest irriterende kløe i hovedbunden. Altid lige omkring ørerne og i nakken. Når jeg først begyndte at klø kunne jeg ikke stoppe igen. Så jeg endte ofte med at klø hovedbunden til blods.

Jeg døjer også med skæl, men ikke så det drysser, nej – det er mere større flader, sådan lidt fugtig og klæbende i det. Så det sætter sig i håret i flader.

Jeg har prøvet mange forskellige produkter gennem årene. Jeg har endda fået shampoo på recept uden, at jeg synes det havde den ønskede effekt.

På et tidspunkt var jeg total desperat. Så jeg undersøgte nettet og spurgte mig til råds på apoteket. Jeg fik anbefalet et produkt fra Ducray. Ducray er et fransk mærke, der har eksisteret siden 1931, som laver produkter til hår og hud med problemer. Produktet jeg skulle prøve hed Kelual DS Shampoo*

Kelual DS shampoo kan købes her*

Det blev et vendepunkt for mig og min kløende hovedbund. Næsten fra første vask med produktet forsvandt min kløe og mit ulækre skæl. Til at starte med brugte jeg det hver gang, jeg vaskede mit hår. Men nu bruger jeg, det kun 1 gang hver 14. dag til at holde kløen og skællen væk.

Jeg har prøvet at stoppe med at bruge Kelual DS Shampoo igen. Men efter kort tid, så var min hovedbund igen kløende og skællende. Så nu har jeg lært at Kelual DS Shampoo virker for mig. Så det nytter ikke at stoppe med at bruge det eller prøver noget andet – bare fordi jeg nogle gange, synes det er dyrt at bruge 120 kr på så lille en flaske shampoo med 100 ml.

Kelual DS shampoo*

Det Kelual DS Shampoo gør at bekæmpe alle de faktorer, der forårsager tilbagevendende skældannelser med rødme og irritation i hårbunden. Beroliger allerede fra første dag.
Brug 3 gange ugentligt i 2 uger og herefter en gang i mellem.

Kelual DS shampoo kan købes her*

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *