sygeplejerske
Sygeplejerske

Hvorfor være medlem af DSR – Dansk sygepleje råd?

På min arbejdsplads er næsten alle medlem af DSR, men det er langt fra alle der bruger deres medlemskab til ret meget. Selv følger jeg meget med i hvad der sker, og hvad de har af tilbud.

Jeg synes, DSR har mange ting at tilbyde, som nogle relevante temadage bl.a. i diabetes, demens, sårbehandling osv. Jeg har været så heldig at være med på flere af dem, og synes som regel, at man får et godt udbytte af at være med. Om ikke andet så bliver man opdateret på den nyeste viden indenfor området. Man får ofte også det fremlagte tilsendt på mail efterfølgende, så der er mulighed for at give viden videre til sine kollegaer. Dejlig service.

Man skal dog være hurtig til at tilmelde sig, da pladserne generelt hurtigt bliver fyldt op.

Man får også bladet Sygeplejersken, som jeg synes indeholder mange relevante ting. Skal dog være helt ærlig og sige, at det ikke er altid jeg få det læst – i hvert fald ikke med det samme.

Når man er medlem af DSR har man mulighed for at være medlem af en af de mange faglige selskaber. Se mere her. Jeg er selv medlem af Sygeplejersker i kommuner. Her igennem får jeg nyhedsbreve og mulighed for at være med på nogle konferencer mm.

To gange om året kan man også komme i biografen med DSR. Omkring juletid frigives der biografbilletter til hele familien – igen efter først til mølle princippet. Men det kan sagtens lade sig gøre at få billetter. Jeg har været afsted to år i træk med familien. Vi har set Tyren Ferdinand og Grinchen. DSR har dog nu sat begrænsning på antal af billetter, så man sidste år kun kunne bestille 4 stk. Så manden måtte blive hjemme…

Så har man også mulighed for at leje sommerhus igennem DSR. Hvilket vi har gjort i år på Bornholm ved Dueodde. Til højsæsonen er der lodtrækning i januar måned og det var ved lodtrækning at jeg vandt sommerhuset på Bornholm i sommerferien. Det hele sker på DSR – fritidsboliger.

Sommerhuset på Bornholm

Der findes også andre muligheder på DSR, så husk at følge med i, hvad de har af tilbud til os medlemmer.

Men det vigtigste ved at være medlem er tillidsrepræsentanten. På min arbejdsplads har vi en fantastisk en af slagsen. Som løser stort og småt for os. Hun har altid tid til at lytte og hvis hun ikke kender svaret, så finder hun det hurtigt. Jeg ved at hun er på MIN side.

Min holdning til DSR er, at det bestemt kan betale sig at være medlem, men for at få mest ud af sit medlemskab skal man være villig til selv at opsøge mulighederne.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *