Hvad har I så lavet i ferien 2020?

Hvad har I så lavet i ferien?
Ja, altså vi har været en uge på Langeland, manden har skiftet vinduer, og er i gang med en pool renovering. Derudover har vi hygget med en minigolf dag, shopping og hjemlig hygge.

Sommerhus på Langeland


Ferien startede med at vi hentede vores søn hjem fra efterskolen, og kørte til en hyggelig 50 års fødselsdag. Samme aften kørte vi, så videre til sommerhuset på Langeland. Vi havde lejet et sommerhus i Stoense udflytter ca 500 meter fra vandet. 

Vi ankom til sommerhuset kl. 00.30, så det var bare direkte i seng. Det var et skøn sommerhus med mange udendørs aktiviteter. Bla. et vildmarksbad, basketball kurv, fodboldmål og dart. Samt mange andre småspil. Huset havde 3 terrasser. Så vi kunne hele tiden finde en med lidt sol på. For jeg må være ærlig og sige, at nu var vejret jo ikke lige det mest solrige i den uge.

Vi besøgte koldkrigsmusset og Skovsgaard gods. Begge steder var virkelig et besøg værd. Så der kan du sagtens kigge forbi, hvis du skulle komme til Langeland.

Vi havde også vores efterhånden obligatoriske minigolf kamp. Selvfølgelig vandt min skønne mand dysten, som sædvanlig. Han styre bare det spil.

Dog var vi også lidt uheldige, at køre i et hul med bilen, som gjorde, at vi blev nød til at skifte begge bilens fordæk sådan lidt akut. Der var for langt at køre hjem til Jylland med sådan et dæk.

Det siges, at en ulykke kommer sjældent alene, og det gjorde den heller ikke for os. For om aftenen, da vi grillede på terrassen , som vi havde gjort de andre dage også, så revnede ruden i vinduet bagved grillen. Ikke så fedt. Men det måtte vi jo så melde til udlejningsfirmaet. Heldigvis tager de lidt at beløbet, og det endelige beløb for vinduet, har vi ikke fået endnu. Så turen til Langeland blev lidt dyre end forventet. Men sådan kan det jo gå.

Handy mand og minigolf


Da vi kom hjem igen, stod der 5 vinduer og en terrassedør og ventede på at blive sat i. Så det gik min helt egen handy mand og vores søn i gang med, mens vi tøser nok mest fik tiden til at gå med at shoppe. Vi havde jo heller ikke brugt, så mange penge endnu i den her ferie, vel?

Der blev også tid til en hel dags minigolf. Vi kørte hjemmefra midt på formiddagen, og nåede at besøge 3 forskellige minigolfbaner, inden vi igen var hjemme omkring kl. 20. Altså resultatet af kampene gider jeg næsten ikke nævne her – for min kære dejlige mand, sejrede på alle banerne. Dog var vores søn lige ved at nå ham på den sidste bane. Han var kun 2 slag fra at stå lige med farmand.  Så hvis vi nu havde nået et fjerde sted, så er jeg sikker på at vores søn havde slået farmand. Det siger jeg i hvert fald til mig selv….

Kun et hul i jorden


Her om sommeren plejer vi jo at få meget af vores tid til at gå med at hoppe i vores svømmingpool. Men i år er lidt anderledes for den er desværre blevet utæt, og selvom vi havde forsøgt at lappe dugen, så taber den stadig vand. Så nu har vi koblet de professionelle på den. Det betyder, at vi skal have en helt ny dug på hele poolen. Nåe ja, men vi havde jo heller ikke brugt ret mange penge i den her ferie alligevel. Men laves skal den, for vi kan ikke og vil ikke undvære vores elskede pool. 

Så nu står poolen så helt rå med bare betonbund og helt tom. Kun et hul i jorden. Håber de professionelle har tid til at lave den i næste uge. Så vi kan komme til at bruge den lidt i år.


Men nu har jeg allerede været tilbage på arbejde i en uge, og manden er begyndt at arbejde længe, da årets høst er gået i gang. Så ham ser vi ikke så meget til. Ungerne hygger sig alene hjemme.


Glæder mig til min sidste ferieuge i uge 32, og håber vejret er mere sommeragtig og poolen er klar og varm…..

OG hvad har I så lavet i ferien indtil videre?

Læs også Sommerpakken 2020

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *