Familieliv

Hamsterhjulet

“Mor, må jeg gerne få et hamster?” spørger Lykke. Normalt vil jeg sige nej, da Lykke er meget impulsiv og som regel ikke har tænkt tanken til ende. Men denne gang sagde jeg: “ja, hvis du selv køber den og det tilbehør som der skal bruges”.

Lykke blev helt vild og vi begyndte sammen at søge på Gul og gratis for at se om der var nogle som havde nogle guldhamster unger til salg. Vi fandt hurtig nogle ikke så langt væk og til kun 80 kr. Så Lykke blev helt vild…mor skriv nu til dem..

Jeg måtte dog lige fortælle at vi kunne jo ikke købe et hamster før vi havde et bur til den. Det fandt vi hurtig i nærheden v.hj.a. Facebook markedspladsen.

Det endte med at vi hentede buret som kostede 100kr allerede samme aften. Jeg fik også lavet en aftale om at hente hamstret den næste eftermiddag. Så det hele gik meget stærkt….

Hamstret kom hjem og Lykke var vild glad og navngav hamstret Mulle.

Jeg må da indrømme at den var da lille, sød, nuttet og man sad bare og kiggede på den hele tiden. Men så lagde den sig til at sove i huset i buret og sov resten af dagen. Men da klokken blev 22.30 gik hamsterhjulet i gang og det blev ved og ved.

Lykke vågende op og kom ud og sagde hun kan ikke sove i den larm. Så vi tog buret ud i køkkenet. Da vi så skulle sove – kørte hamsterhjulet stadig, så nu blev buret flyttet helt ud i baggangen med døren lukket. Vil lige sige at det larmer helt vildt.

Det blev lidt en øjenåbner for Lykke som dagene gik for Hamster Mulle sov hele dagen og larmede hele natten…. Tror ikke hun havde tænkt tanken helt til ende da hun sagde, at hun gerne ville have et hamstre for. Desværre havde hun ikke tænkt over at hamstre er natdyr og at de ikke er som en hund at nusse med.

Så nu en måned efter bor Hamster Mulle i baggangen og det er meget sjældent af Lykke tager Mulle ud og leger med – da det ikke lige levede op til hendes forventning. Hun passer dog hamstret fint og gør rent hos den og giver den mad. Men det er også alt.

Hvis jeg spørger hende lige ud om hun har fortrudt at hun ville have et hamster så svare hun klart ja.

Måske hun lærer lidt og tænker tanken lidt længere næste gang 😉

Dealsales.dk – Spar op til 70% – SE MERE MER

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *