vægttab og glucomannan
Min kamp mod vægten

En uges kur fra Livishape – Opfølgning

Indeholder annoncelinks*

Den sidste uge har jeg levet på en uges komplet kur fra LiviShape*. Jeg var rigtig spændt på om produkterne virkede, og om jeg ville gå rundt og være rigtig sulten hele tiden.

Kuren bestod jo kun af 800 kalorier om dagen. Kuren var en blanding af shakes, snacks og aftensmad, der bare skulle tilsættes vand. Derudover så fulgte der nogle Konjac fiber kapsler med, som jeg skulle tage 2 kapsler af 30 min før et måltid. Jeg var nok ikke så god til at få taget disse Konjac Fiber kapsler inden hvert måltid. Så der har jeg afveget lidt fra kuren.

Jeg skulle også drikke noget Fiber vand med solbærsmag, som skulle give mig mæthed. Jeg glædede mig faktisk til at smage dette fiber vand for alle steder, jeg havde læst om produktet, var dette noget folk virkelig godt kunne lide. MEN jeg blandede kun noget fiber vand EN gang. Jeg kunne slet ikke li smagen – den var virkelig kunstig. Så det drak jeg slet ikke i løbet af ugen.

Men ellers har jeg fulgt kuren, og jeg har næsten ikke følt mig sulten på noget tidspunkt. Det værste tidspunkt har nok været, når de andre i familien fik lækkert aftensmad (som jeg jo havde lavet til dem) og jeg så sad med mit pulver aftensmad med en lidt gummiagtig konsistens.

Hvordan er det så gået med vægten? Har det virket?

JA det må jeg sige, at det har. Allerede efter en dag havde jeg tabt mig 700 g og vægten gik ned hver dag. Jeg endte med at tabe mig 3,2 kg på en uge. Hvilket er så fedt. Samt at smide 3 cm omkring min talje.

Så jeg må erkende, at kuren er en god måde at kickstarte en vægttabskamp på. Det er mega fedt, at vægten bare falder uden, at jeg har følt mig sulten.

Jeg fortsætter med vægttabskampen. Men ikke uden almindelig mad.

Så hvis du godt kunne tænke dig at kickstarte din vægttabsrejse, eller bare har behov for at tabe dig, så du lige kan smutte i en lækker kjole, så kan jeg klart anbefale dig at hoppe på sådan en kur, og bruge produkterne fra LiviShape*

Herunder kan du læse, hvordan jeg syntes produkterne smagte, og om jeg blev mæt af dem:

Måltidserstatningerne

 • 6 x Kakao Diet shake (Mætter rigtig godt og har en god cremet smag)
 • 6 x vanilje Diet shake (Mætter rigtig godt og har en ok cremet smag)
 • 1 x Pasta carbonara (Mætter ok. Smagen er også ok)
 • 1 x Cremet grøntsagssuppe (Mætter rigtig godt og smager godt)
 • 1 x Cremet kyllingesuppe (Mætter rigtig godt og smager godt)
 • 1 x Mexicansk chiligryde (Mætter ok – men smagen er meget gummi agtig)
 • 1 x Aspargessuppe (Mætter godt og smager godt)
 • 2 x Spicy spaghetti bolognese (Mætter godt og smager ok)
 • 1 x Nature crunch bar (Mætter ikke helt så godt og smagen er ok)
 • 1 x Choko/peanut crunch bar (Mætter ikke helt så godt og smagen er ok)

Snack

Fælles for alle snack mulighederne er, at dem kunne jeg simpelthen ikke spise. Smagen var først ok – men eftersmagen var bare ikke god. Så jeg spiste slet ikke mine snack muligheder.

 • 1 x Søde chili kugler (Spiste dem ikke. Smagen var ikke god)
 • 3 x Ristede nødder (Spiste dem ikke. Smagen var ikke god)
 • 3 x Barbecue kugler (spiste dem ikke. Smagen var ikke god)

Så noget kunne jeg rigtig godt lide – mens andet var slet ikke for mig. Men alle har forskellige smagsløg, så det gælder om at prøve sig frem.

Jeg vil dog fremhæve kakaoshaken – for den var virkelig god og den kunne jeg godt finde på at bestille igen for at bruge den som morgenmad. Den smagte bare så godt og mættede virkelig længe.

Held og lykke med din vægttabsrejse.

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *