Familieliv

BULLSEYE – dart, som familiehygge

Indeholder annoncelinks*

Så kom der et spil dart hjem i vores hjem. Noget vi har ønsket os længe.

Corona nedlukningen er ved at kunne mærkes herhjemme. 3 teenagere på 12 – 15 og 17 år har hjemmeundervisning. Alle deres fritidsaktiviteter er lukket ned. Så kedsomheden har meldt sin ankomst. Sikkert, som hos mange andre familier.

Ja, selv det at sidde og spille på ps4 osv. er blevet ret så kedeligt.

De er faktisk blevet lidt dovne. Det samme gælder for os forældre. Men vi går, da stadig på arbejde og er derfor ude af huset hver dag. Så vi oplever andet end, hvad der sker indenfor husets fire vægge.

Et spil dart

Så nu skulle vi finde på noget nyt at lave i denne weekend. Heldigvis så havde vi en ide om hvad det skulle være.

Vi har gennem de sidste par år alle siddet og kigget med på dart i flimmerkassen, og synes egentligt, det er ret spændende. I sommers lejede vi da også et sommerhus med et dartspil og brugte det flittigt. Så nu i denne corona nedlukningen, så var det tid til at vi selv investerede i et dart spil.

Vi satte os ind i hvilken slags dartskive, som var bedst at købe. Der findes jo både elektroniske og klassiske. Vi nåede frem til, at det skulle være en klassisk dartskive af sisal materiale, da vi ville få mest ud af den. Samt at vi har prøvet en elektronisk og den var vi ikke så vilde med. Nej – vi valgte en god gammeldags dartskive, hvor vi selv skulle lave hovedregningen. Det var lige sagen for os.

Hertil købte vi nogle billige dartpile på 19 gram og 22 gram i nylon*

dart

Turneringen

Fredag aften var vi så klar med en turnering, hvor alle 5 skulle møde hinanden på skift.

Vi spillede ned fra 501 og skulle afslutte i en dobbelt, ligesom de gør i flimmerkassen. Efter som vi er totalt uøvede, så kan du nok regne ud, at det blev en lang aften. Vi spillede i flere timer, og hyggede os rigtig meget alle sammen. Det var virkelig en fornøjelse.

Det skal lige siges, at vi alle 5 er ret meget konkurrence mennesker, så der blev ind i mellem råbt ret højt, og der var også flere fy ord i blandt.

Vi oplevede dog hurtigt, at vi nok havde købt dartpilene for billige for flere knækkede og vingerne faldt af. Hvilket var mega irriterende.

Vi har derfor allerede investeret i nogle andre af aluminium*, som ikke skulle knække så hurtig og i nogle tasker til at opbevare pilene i. Håber de kommer i løbet af ugen, så de kan tages i brug næste weekend.

MEN jeg kan klart anbefale, at hvis du har lidt store børn, som os, at investere i et dartspil. Det er så hyggeligt, og en sjov måde at være sammen på. Vi fik i hvert fald taget fokusset fra coronaen og kedsomheden.

Hvis I mere er til brætspil, kan du finde vores bud på fantastiske brætspil til hele familien her: Vores bud på 10 brætspil

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *