Familieliv

August i ord

August har været en meget travl måned for min familie og jeg. Derfor har det været meget stille herinde på bloggen. Men I skal da ikke snydes for, at høre lidt om vores august 2020.

HIP HIP HURRA

Først er jeg da nødt til at nævne, at fodboldtossen er blevet 15 år – Vi fejrede hende med et dejlig pool party med hele familien. Vejret var jo hedebølge agtig, og pool var blevet færdig renoveret. Så vi havde dækket op til familien langs poolen, så når det blev for varmt kunne de hoppe direkte i poolen og blive kølet af. Hvilket især ungerne benyttede sig af. Dagen blev helt perfekt, da min mand også nåede hjem og spise aftensmad sammen med hos alle.

Marken er mejet

Det bringer mig til netop min mand, som har været stort set fraværende hele august måned. Han har faktisk stort set kun sovet herhjemme ellers har mark arbejdet haft brug for ham. Kæmpe ulempe ved at være gift med en landmand er, at når vi andre nyder det danske sommervejr, så arbejder han mellem 10 og 16 timer i døgnet 7 dage om ugen. Så herhjemme er vi til tider glad for lidt regn i august for det betyder, at vi får set vores elskede far og mand.

Må ærligt erkende, at det kan være hårdt, at være selv hjemme til at klare logistikken, når Fodboldtossen skal køres til fodbold 4 gange i ugen 30 km væk og Gymtossen skal køres til gymnastik 3 gange ugen. Sidst og ikke mindst, så skal vores søn hentes og bringes til Gråsten hver weekend. Så mor her kender til taxakørsel for ungerne og ulempen ved udkants Danmark og den manglende offentlige transport.

Næsten færdig udviklet

Ja – vores søn er nemlig startet på EUX landmand på Gråsten landbrugsskole. Heldigvis, så bor han på skolen i hverdagene, men det er jo ikke ligesom en efterskole, hvor der er aktiviteter om aftenen og i weekenderne. Så han vil gerne hjem i weekenderne, da der ikke sker noget som helst på skolen. Hvilket jo er helt forståelig, og jeg vil da også meget gerne have ham hjemme. Han er jo ikke så gammel endnu – faktisk bliver han først 17 år til oktober. Så vil da gerne nyde ham lidt endnu inden han starter sit eget selvstændige voksenliv. Dog må jeg se i øjnene, at han er ved at være voksen. Han starter i hvert fald med at tage kørekort nu – hvilket i min verden er en meget voksen ting.

Sidste smag af sommerferie

Jeg holder altid min sidste sommerferie uge i slutningen af børnenes sommerferie. Så plejer jeg at lave noget sammen med dem, mens min dejlige mand arbejder.

Læs også: https://momwifenurse.dk/telttur-til-hvidbjerg-strand-feriepark/

I år var det dog lidt svært at finde på noget at lave, og det skyldtes faktisk ikke coronaen. Nej, mere det, at sønnen allerede var startet på hans uddannelse og derfor ikke var hjemme. Fodboldtossens fodboldtræning var jo også startet op (faktisk havde hun kun træningsferie i uge 27 og 28) og lige i den her uge var der kamp og holdudtagelse. Så hun ville ikke gå glip af noget som helst fodbold.

Hvilket betød at pigerne og jeg lige kunne klemme en shoppetur og overnatning i Århus ind. Pigerne ville en tur i Bruuns Galleri og forbi Bronuts. Hvilket vi selvfølgelig var. Havde hørt at donutsene fra Bronuts var meget opreklameret. Men jeg synes faktisk, at de 6 vi købte smagte super godt – og vi kunne sagtens finde på at købe flere igen engang.

Vi overnattede på Zleep Hotel i Århus på 7. etage med en rigtig god udsigt og morgenmaden næste morgen var virkelig god. Med alt man kunne have lyst til om morgenen. Inden vi kørte hjem igen (der var jo fodboldkamp om aftenen), så var vi selvfølgelig i IKEA. Pigerne manglende jo “småting” til deres værelse.

Endelig i gang igen

Arbejdsmæssig har der også været gang i den. Vi har haft så mange opgaver hen over sommeren. Pga sygdom, opsigelser, økonomi osv. har vi alle skulle trække et kæmpe læs på arbejdet. Hvilket jeg godt har kunne mærke på mig selv. Der har ikke været overskud til meget, når jeg kom hjem fra arbejde.

Heldigvis så er min uddannelse igen i gang. Hvilket jeg er glad for, da det er et pusterum fra travlheden på arbejdet.

Det har dog været lidt hårdt at komme i gang igen. Uddannelsen blev jo suspenderet meget pludselig og alt teori blev lagt til side i 5 måneder. Så min hjerne skal lige have det hele gravet frem igen. Men det er dejligt endelig at være i gang igen.

Det var lidt om hvordan min august måned har set ud i ord.

Hvordan har din august set ud?

Gå ikke glip af nyt på Momwifenurse.dk

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *